luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Periode temporal//Temporary period//Período temporal.

z11-7

PUNTS 22/1/2018:  *Esteu en el vostre cos actual només en nom, durant un periode temporal.*

Què ens vol dir això? Què representa la menció de “cos actual”? Periode temporal?

De la frase se’n desprèn que no hi ha concepte de mort; només és una qüestió de temps esgotat a l’estada en un cos, com aquell que se li acaba la reserva a l’hotel i se’n ha d’anar a un altre lloc o a un altre hotel. I aquí ens parla del cos actual i això significa que n’hi han hagut i n’hi hauràn d’altres i que anem esgotant el temps d’estada en cadascún d’ells. Aleshores.., canvíen gèneres, noms, cares, costums, familiars, paísos on residim, nacionalitats, fins i tot raça. Ara preguntem-nos: Ens cal ser tant intransigents amb nosaltres i sobre tot amb les diferències que observem en els altres, si cadascún de nosaltres hem anat passat pels diversos atributs al canviar de cos com a ànimes que residim en aquest hotel que és la matèria?


POINTS 22/1/2018: * You are in your current body only in name, for a temporary period. *

What does this mean to us? What does the mention of “current body” mean? Temporary period?

From the phrase it follows that there is no concept of death; It is only a matter of time spent on the stay in a body, such as the one that finishes the reservation at the hotel and has to go to another place or to another hotel. And here it DisloyalWarmGrizzlybear-max-1mbtells us about the current body and that means that there have been and there will be others and that we are exhausting the time of stay in each one of them. Then … they change genres, names, faces, customs, family, country of residence, nationalities, even race. Then ask ourselves: We need to be so intransigent with us and above all with the differences that we observe in others, if each one of us has gone through various attributes by changing body as souls that reside in this hotel that is the matterial subject ?


PUNTOS 01/22/2018: * Estáis en vuestro cuerpo actual sólo en nombre, durante un periodo temporal. *

¿Qué nos quiere decir esto? ¿Qué representa la mención de “cuerpo actual”? ¿Periodo temporal?

De la frase se desprende que no hay concepto de muerte; sólo es una cuestión de tiempo agotado en la estancia en un cuerpo, como aquel que se le termina la reserva en el hotel y se tiene que ir a otro lugar o a otro hotel. Y aquí nos habla del cuerpo actual y esto significa que han habido y habrán otros y que vamos agotando el tiempo de estancia en cada uno de ellos. Entonces .., cambian géneros, nombres, caras, costumbres, familiares, países donde residimos, nacionalidades, incluso raza. Ahora preguntémonos: ¿Necesitamos ser tan intransigentes con nosotros y sobre todo con las diferencias que observamos en los demás, si cada uno de nosotros hemos ido pasado por los diversos atributos al cambiar de cuerpo como almas que residimos en este hotel que es la materia?om-shanti-e1514104411913Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: