luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Dolçor//Sweetness//Dulzura.

ghDrla_21-02-2018_13.02.56.000000

Un s’adona de quant buit està, quan intenta dulcificar el seu comportament cap als altres.

SLOGAN 26/2/18: * Abraçar la virtut de la dolçor a les nostres vides, és grandesa. *

La deriva de la societat en general ens ha portat a endurir el nostre cor de l’ànima. Això ha estat útil per a sobreviure al mig del maremàgnum, però també ens ha danyat profundament fins al punt d’oblidar que és l’amor real, l’amor que no necessita res i que només existeix per a beneficiar. El que més beneficia és la visió d’uns ulls i faccions somrient amb sinceritat.


One realizes how empty he is himself, when trying to soften his behavior towards others.

SLOGAN 2/26/18: *Embracing the virtue of sweetness in our lives, it’s baixagreatness. *

The drift of society in general has led us to harden our heart of soul. This has been useful to survive in the middle of the vortex, but it has also damaged us deeply to the point of forgetting what real love is, love that does not need anything and that only exists to benefit. What most benefits is the vision of some eyes and factions smiling with sincerity.


Uno se da cuenta de cuan vacío está, al intentar dulcificar su comportamiento para con los demás.

SLOGAN 26/2/18:  * Embeber la virtud de la dulzura en vuestra vida, es grandeza.*

La deriva de la sociedad en general nos ha llevado a endurecer nuestro corazón del alma. Ello ha sido útil para poder sobrevivir en medio de la vorágine, pero también nos ha dañado profundamente hasta el punto de olvidar lo que es el amor de verdad, el amor que no precisa de nada y que solo existe para beneficiar. Lo que más beneficia es la visión de unos ojos y unas facciones sonriendo con sinceridad.om-shanti-e1514104411913Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: