luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Amos del món//World’s owners//Amos del mundo.

paradís kaliyug

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Quan vaig entrar a Brahma Kumaris, vaig pensar que  realment eren molt creguts dient que es convertirien en els amos del món.

PUNTS 1/març/2018: * La gent us diu que sou avariciosos volent convertir-vos en amos del món; però.., estem convertint el món sencer en el paradís.*

Seria just que els que converteixen el món tal com està, en el paradís.., fossin els que esdevinguessin els seus amos, no? Però tot això va molt més enllà d’aquest simple concepte. Quan transformem la nostra manera de ser, seguint les instruccions que Déu ens dóna amb el coneixement i el Raja Ioga, en certa manera ens convertim en “amos” de nosaltres mateixos i així, el món ja no ens domina.., per tant.., ens convertim en “amos” del món, perquè el món humà es transforma en un nou comportament que res té a veure amb el comportament inaudit que els éssers humans (uns més que altres) tenim ens aquests temps de kaliyug, el final del cicle de 5000 anys.


When I entered Brahma Kumaris, I thought they were really very pretentious, saying that they would become owners of the world.

POINTS 1 / March / 2018: * People tell you that you are greedy in wanting to become owners of the world; But .., we are turning the whole world into paradise. *

It would be fair that those who turn the world as it is, in paradise …, would be those who became their masters, right? But all this goes far beyond this simple concept. When we transform our way of being, following the instructions God gives us with the knowledge and Raja Yoga, in some way we become “owners” of ourselves and thus, the world no longer dominates us … therefore. ., we become “owners” of the world, because the human world is transformed into a new behavior that has nothing to do with the unheard-of behavior that human beings, (ones more than others) have in these times of Kaliyug, the end of cycle of 5000 years.


Cuando entré en Brahma Kumaris, pensé que eran realmente muy pretenciosos, diciendo que se convertirían en dueños del mundo.

PUNTOS 1 / Marzo / 2018: * La gente os dice que sois avariciosos queriendo convertiros en los amos del mundo; Pero.., estamos convirtiendo todo el mundo en el paraíso. *

Sería justo que aquellos que convierten el mundo tal como está, en el paraíso…, fueran aquellos que se convirtieran en sus amos, ¿verdad? Pero todo esto va más allá de este simple concepto. Cuando transformamos nuestra forma de ser, siguiendo las instrucciones que Dios nos da con el conocimiento y el Raja Yoga, de alguna manera nos convertimos en “dueños” de nosotros mismos, y así , el mundo ya no nos domina…, por lo tanto…, nos convertimos en “amos” del mundo, porque el mundo humano se transforma en un nuevo comportamiento que no tiene nada que ver con el comportamiento inaudito que los seres humanos (unos más que otros) tenemos en estos tiempos de Kaliyug, el fin del ciclo de 5000 años.om-shanti-e1514104411913Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: