luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Mans plenes//Hands full//Manos llenas.

Campo_girasoles

S’ha dit moltes vegades que d’aquí ens en anem amb les mans buides; res del que posseïm ens ho endurem; però el Pare ens diu que ara ja és possible anar-nos-en d’aquí, d’aquest món físic, amb les mans ben plenes, com..?

PUNTS 6/3/18: *No és que només es tracti de fer bones accions en aquest temps. És aquí on esteu aprenent tal bon karma, però el Pare diu: primer feu-vos purs i també recordeu-Me. Vosaltres Brahmins us en anireu amb les vostres mans plenes.*antonio-machado-7-728

El millor karma és rentar el karma anterior amb Raja Ioga, el que el Pare ensenya ara mateix. Es tracta de fer aquest esforç que permet que el karma anterior s’alliberi i llavors, en el proper naixement en el món ja transformat, rebem el fruit d’aquest esforç que hem fet en la vida d’ara. Què ens suposa fer l’esforç d’aprendre com ser verdaderament millors en aquesta vida, comparat amb el que rebrem durant mig cicle (2500 anys) en el futur? Això és marxar d’aquí amb les mans ben plenes.


It has been said many times that we leave here empty-handed; nothing of what we possess will go with us; but the Father tells us that it is now possible to leave here, of this physical world, with his hands full, how …?

POINTS 6/3/18: * It’s not just about doing good deeds right now. This is where you are learning such good karma, but the Father says: first make yourself pure and also remember meditation_Person_CariacatureMe. You Brahmins will go with your hands full. *

The best karma is to wash the previous karma with Raja Yoga, what the Father teaches right now. It is about making this effort that allows the previous karma to be released and then, in the next birth in the already transformed world, we receive the fruit of this effort that we have made in our life of now.What effort does it represent to learn to be truly better in this life, compared to what we will receive during half a cycle (2,500 years) in the future?This is to leave here with your hands full.


Se ha dicho muchas veces que nos vamos de aquí con las manos vacías; nada de lo que poseemos se irá con nosotros; pero el Padre nos dice que ahora es posible irse de aquí, de este mundo físico, con las manos llenas, ¿cómo …?

PUNTOS 6/3/18: * No se trata simplemente de hacer buenas acciones en este momento. Es aquí donde estáis aprendiendo tal buen karma, pero el Padre dice: primero haceros following-an-angel_2016-03-01-10-26-24-497puros y también recordadMe. Vosotros Brahmins os iréis con las manos llenas. *

El mejor karma es limpiar el karma anterior con Raja Yoga, lo que el Padre enseña ahora mismo. Se trata de hacer este esfuerzo que permite que el karma previo sea liberado y luego, en el próximo nacimiento en el mundo ya transformado, recibimos el fruto de este esfuerzo que hemos realizado en nuestra vida de ahora. ¿qué esfuerzo supone el aprender a ser verdaderamente mejor en esta vida, en comparación con lo que recibiremos durante el medio ciclo (2500 años) en el futuro? Esto es irse de aquí con las manos llenas.om-shanti-e1514104411913Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: