luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

D’on ve la pau?//Where does peace come from?//De dónde viene la paz?

uumnm

Ens cal pau per desenvolupar la nostra vida. No és la pau física aquesta, és l’estat equilibrat del nostre interior. La seva manca ens torna insegurs i ens posa en la circunstància de no poder gestionar les incerteses. Tot el que succeeix a l’exterior, al món físic de cada dia, és quelcom que no podem controlar en la seva majoría, i allò que no es pot controlar ens posa en la situació d’inseguretat quan la pau s’ha esgotat al nostre magatzem. Cal no perdre el conducte que subministra pau.

PUNTS 21/3/2018:  *Contra més El recordeu, més pau rebreu.*

On és el nostre Centre Logístic del que ens poguem proveir? No és pas questió de fer cap comanda a ningú, sinó de reconèixer d’on prové la Font del poder de l’ànima de la que sempre podem anar a beure lliurement. Només en un segón, podem estar al Seu davant amb un sol pensament. Reconèixer l’existència de Déu ens col.loca al Seu davant, el nostre Proveidor de tot el que ens cal com a ànima; no cal demanar res, sinó saber què ens manca i simplement agafar-ho. Si vull pau, això obtinc.


We need peace to develop our life. This is not physical peace, it is the balanced state of our interior. Its lack makes us insecure and puts us in the circumstance of not being able to handle the uncertainties. Everything that happens outside, in the physical world of each day, is something that we can not control in its majority, and what can not be controlled puts us in a situation of insecurity when peace has been exhausted in our warehouse. We must not lose the conduit that provides peace.

POINTS 03/21/2018: * The more you remember Him, the more peace you will receive. *

Where is our Logistics Center that we can provide us? It is not a matter of making any request to anyone, but of recognizing where the Source of the power of the soul comes from, from which we can always go to drink freely. Only in a second, we can stand before Her with only one thought. Recognizing the existence of God places us before Him, our Provider of all that we need as a soul; we do not have to ask for anything, but to know what we need and simply take it. If I want peace, I get that.


Necesitamos paz para desarrollar nuestra vida. Ésta no es la paz física, es el estado equilibrado de nuestro interior. Su falta nos vuelve inseguros y nos pone en la circunstancia de no poder manejar las incertidumbres. Todo lo que sucede en el exterior, en el mundo físico de cada día, es algo que no podemos controlar en su mayoría, y lo que no se puede controlar nos pone en la situación de inseguridad cuando la paz se ha agotado en nuestro almacén. No hay que perder el conducto que suministra paz.

PUNTOS 21/3/2018: * Cuanto más Le recordéis, más paz recibiréis. *

¿Dónde está nuestro Centro Logístico del cual nos podamos proveer? No es cuestión de hacer ningún pedido a nadie, sino de reconocer de donde proviene la Fuente del poder del alma, de la que siempre podemos ir a beber libremente. Sólo en un segundo, podemos estar delante de Ella con un solo pensamiento.Reconocer la existencia de Dios nos coloca frente a Él, nuestro Proveedor de todo lo que necesitamos como alma; no hay que pedir nada, sino saber qué nos falta y simplemente cogerlo. Si quiero paz, eso obtengo.om-shanti-e2 comments on “D’on ve la pau?//Where does peace come from?//De dónde viene la paz?

 1. fuck
  Març 22, 2018

  I’ve been surfing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
  It is pretty worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did,
  the internet will be a lot more useful than ever before.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: