luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Lliure de dependència//Free of dependency//Libre de dependencia.

Hilo

En el vídeo minut 8:41 hi ha una petit conte del que és el fil conductor

En el vídeo minuto 8:41 hay un pequeño cuento de lo que es el hilo conductor

Cal empoderar-se per ser lliures.

BENEDICCIÓ 25/3/2018:  *Que sigueu ànimes independents lliures de qualsevol dependència, posant final a la xarxa dels pensaments febles*  -“passi el que passi, serà benevolent, elevat i el millor de tot”.

SLOGAN: * La forma práctica de ser una ànima iogui coneixedora, és la valentía i la humilitat.*

Quan comprenem que tot el que succeeix forma part d’un fil conductor que no sabem on va, ens lliurem de la xarxa de pensaments enfeblidors i paralitzants. I al cap d’un temps, si reflexionem sobre la nostra vida, descobrim on ens ha portat aquell fil conductor i veiem que res no hauría sigut igual sense tot allò.


You have to empower yourself to be free.

BLESSING 03/25/2018: * May you be independent souls, free from any dependence, putting an end to the network of weak thoughts * – “Whatever happens, it will be benevolent, elevated and best of all”.

SLOGAN: * The practical way to be a knowledgeable yogi soul, is courage and humility.*

When we understand that everything that happens is part of a conductive thread, even if we do not know where it leads, we get rid of the network of debilitating and paralyzing thoughts. And after a while, if we reflect on our life, we discover where that thread has led us and we see that nothing would have been the same without all that.


Hay que empoderarse para ser libres.

BENDICIÓN 25/3/2018: * Que seáis almas independientes, libres de cualquier dependencia, poniendo final a la red de los pensamientos débiles * – “pase lo que pase, será benevolente, elevado y lo mejor de todo”.

SLOGAN: * La forma práctica de ser un alma yogui conocedora, es la valentía y la humildad. *

Cuando comprendemos que todo lo que sucede forma parte de un hilo conductor, aunque no sepamos donde lleva, nos libramos de la red de pensamientos debilitadores y paralizantes. Y al cabo de un tiempo, si reflexionamos sobre nuestra vida, descubrimos donde nos ha llevado ese hilo conductor y vemos que nada no habría sido igual sin todo aquello.om-shanti-eOne comment on “Lliure de dependència//Free of dependency//Libre de dependencia.

  1. www.gandurtour.com
    Març 25, 2018

    Helo nice to met you…
    http://www.gandurtour.com

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: