luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

AMRITVELA, el temps del silènci// The time of silence//Tiempo del silencio.

sep19

AMRIT VELA el temps del silènci en el que l’ànima de cadascú pot conectar-se eficaçment amb l’Ànima Suprema. En aquest cas.., així de literal. Però s’ha d’entendre que és una conexió espiritual, a nivell d’energía.

SLOGAN 28/3/2018:  *Amrit Vela és el temps de la sustentació especial de Déu; per tant, compreneu la seva importància i aprofiteu tot el benefici d’això*

Les hores màgiques de les 3 a les 5 de la matinada permeten una conexió sense interferències, neta de males vibracions o de energíes d’altres persones (ànimes). La majoría dormen (les ànimes d’ells descansen en l’estat de llavor), fins i tot els animals, en aquest temps especial. L’ànima gaudeix d’una càrrega d’energía important per a tot el dia.


AMRIT VELA the time of silence in which the soul of each one can effectively connect with the Supreme Soul. In this case .., so literal. But you have to understand that it is a spiritual connection, at the energy level.

SLOGAN 03/28/2018: * Amrit Vela is the time of God’s special sustenance; therefore, understand its importance and take full advantage of this *

The magical hours of 3 to 5 in the morning allow a connection without interference, clean of bad vibrations or energy of other people (souls). Most sleep (their souls rest in the seed state), even animals, in this special time. The soul enjoys an important energy charge for the whole day.


AMRIT VELA el tiempo del silencio en el que el alma de cada uno puede conectar eficazmente con el Alma Suprema. En este caso .., así de literal. Pero hay que entender que es una conexión espiritual, a nivel de energía.

SLOGAN 03/28/2018: * Amrit Vela es el tiempo de la sustento especial de Dios; por tanto, comprended su importancia y aprovechad todo el beneficio de esto *

Las horas mágicas de las 3 a las 5 de la madrugada permiten una conexión sin interferencias, limpia de malas vibraciones o de energías de otras personas (almas). La mayoría duermen (las almas de ellos descansan en el estado de semilla), incluso los animales, en este tiempo especial. El alma goza de una carga de energía importante para todo el día.om-shanti-eDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: