luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Ioga/unió//Yoga/union //Yoga/unión.

yoga_beneficios_cientificos

Amb el poder del ioga.., aconseguim l’impossible.

ESSÈNCIA PEL DHARNA Nº2 10/4/18:  * Per a ferAlicia_Boll-vos conscients de l’ànima, oblideu-ho tot, incloent-hi el vostre cos. Renteu tots els vells comptes kàrmics amb el poder del ioga. Sigueu conqueridors de les accions pecadores.*

Ell ens diu: (1)que oblidem el cos perquè l’ànima ocupi l’espai, però que tinguem cura d’aquest cos invalorable que ens permet seguir aprenent, però sense venerar-lo.

Ens diu: (2)que ho oblidem tot però que tinguem cura de tot( família, negoci, treball, amistats..,etc.) però sense aferrament com no el tindria un dipositari a quí se li confia tot perquè ho guardi bé i que en algun moment se li tornarà a reclamar.

Ens diu (3)que rentem els vells comptes kàrmics amb el poder del ioga que no és més que el poder que la connexió amb Déu ens va donant cada cop que estabilitzem la nostra ment en el Seu record.

I també ens diu: aquest poder també ens dóna la força necessària per ser (4)conscients de quina mena d’accions fem; ens cau la bena que portem als ulls.


With the power of yoga …, we achieve the impossible.

ESSENCE FOR THE DHARNA No. 2   4/10/18: * RECONOCIENDO-LA-CONCIENCIA-DIVINA-EN-TODAS-LAS-COSAS_7 (1)In order to become soul conscious, forget everything including your body. Clear all your old karmic accounts with the power of yoga. Become conquerors of sinful actions.*

He tells us: (1)that forget the body so that the soul occupies the space, but that we take care of this invaluable body that allows us to continue learning, but without venerating it.

He tells us: (2)that forget everything but that take care us of everything (family, business, work, friendships …, etc.) but without attachment, as a depositary would not have, who is entrusted with everything to keep it well and that at some point will be reclaimed it.

It tells us: (3)to cleanse the old karmic accounts with the power of yoga that is nothing more than the power that the connection with God gives us each time we stabilize our mind in His remembrance.

And Hi tells us also: this power also gives us the strength necessary to be (4)aware of what kind of actions we do; we lose the blindfold that we have in eyes.


Con el poder del yoga .., conseguimos lo imposible.

ESENCIA PARA EL DHARNA Nº2  04/10/18: * Para haceros conscientes del alma, olvidadlo todo, incluido vuestro cuerpo. Limpiad todas las viejas cuentas kármicas con el poder del yoga. Sed conquistadores de las acciones pecadoras. *

Él nos dice: (1)que olvidemos el cuerpo para que el alma Watercolor woman silhouette of lotus yoga poseocupe el espacio, pero que tengamos cuidado de este cuerpo invalorable que nos permite seguir aprendiendo, pero sin venerarlo.

Nos dice: (2)que lo olvidemos todo pero que tengamos cuidado de todo (familia, negocio, trabajo, amistades .., etc.) pero sin apego como no lo tendría un depositario a quien se le confía todo para que lo guarde bien y que en algún momento se le volverá a reclamar.

Nos dice (3)que limpiemos las viejas cuentas kármicas con el poder del yoga que no es más que el poder que la conexión con Dios nos va dando cada vez que estabilizamos nuestra mente en Su recuerdo.

Y también nos dice: que este poder también nos da la fuerza necesaria para ser (4) conscientes de qué tipo de acciones hacemos; nos cae la venda que llevamos en los ojos.OM SHANTI PETITDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: