luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

El poder de meditar//Meditate’s power//El poder de meditar.

da3qlcuxkaao4qu.jpg

PUNTS (Iiteral) 1/maig/2018:  *La pau.., la gent la busquem a fora. Ningú sap realment que la religió (la forma de ser) de l’ànima, és la pau. (L’exemple del collaret de la reina que no el trobava enlloc i el duia posat). Yo l’ànima em desprenc d’aquest cos igual que l’ànima es desenganxa a la nit (l’ànima ho oblida tot); a això se li diu dormir. Aquí, símplement senteu-vos en pau; no digueu res; desaferreu-vos i recordeu-Me, i, us beneficiareu i rebreu poder.*


POINTS (Iiteral) May,1,2018: *The peace…, people look for it outside. No one really knows that religion (the way of being) of the soul is the peace. (The example of the necklace of the queen who could not find it anywhere and was wearing it). I the soul detach from this body just as the soul detaches itself at the night (the soul forgets everything); this is called sleeping. Here, just sit in peace; do not say anything; detach and remember Me, and you will benefit and you will receive power.*


PUNTOS (literal) 1/mayo/2018:  *La paz.., la gente la buscamos fuera. Nadie sabe realmente que la religión (la forma de ser) del alma, es la paz. (El ejemplo del collar de la reina que no lo encontraba en ninguna parte y lo llevaba puesto). Yo el alma me desprendo de este cuerpo igual que el alma se desapega por la noche (el alma lo olvida todo); a esto se le llama dormir. Aquí, símplemente sentaros en paz; no digáis nada; desapegaros y recordadme a Mí, y, os beneficiaréis y recibiréis poder.*OM SHANTI MÍNIM2 comments on “El poder de meditar//Meditate’s power//El poder de meditar.

  1. rcaulier
    Mai 1, 2018

    Esto para mi es oración

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: