luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Devots?…de sis a set mil milions.

Image of male touching icon of social network

Tants que es creuen superiors en intel·ligència… i Déu ens diu que ara no hi ha saviesa!

PUNTS 3/5/2018:  * “Baba pregunta: Quants devots hi ha? De sis a set mil milions.., sou actors en el drama i per això hauríeu de conèixer al Creador i Director del drama; tanmateix, no sabeu res.” El Pare ve a fer-vos dignes altre cop, Baba ha explicat que, a l’edat d’or, quan la gent es desprèn del seu cos, té una visió per avançat: -ara em desprendré d’aquest cos i em convertiré en un nadó altre cop; la vida útil del cos s’ha acabat-. La gent d’avui no té aquesta saviesa. El Pare ha vingut per a fer-vos feliços; Ell ha vingut per a ensenyar-vos ioga fàcil. Déu diu: Dieu que sou seguidors de Shivananda, però no l’esteu seguint pas.*

Déu mateix ens està dient que tothom, en el món, sense excepció som devots. La devoció no es limita només a les creences religioses, hi han altres maneres de pensar que també són creences, de fet, tot són creences (creença és allò que un creu per se) i per tant tots som devots d’una cosa o altra, actors en la 28march2009-016obra de teatre de la vida. Els actors de teatre han de conèixer por força quí ha escrit la obra i quí la dirigeix; però aquí, en la obra de la vida ningú sap res; se segueix el guió ni sense saber-ho. Es va vivint per inèrcia i moltes vegades ens sentim arrossegats per aquest tren que no s’atura.

Déu el Pare ha vingut, com fa 5000 anys va venir, a tornar-nos a fer dignes d’anomenar-nos éssers humans; per què per poder dir-nos éssers humans, primer hem de ser conscients veritablement de l’ésser (ànima) i de l’humà (cos). Ens recorda que ha vingut a ensenyar-nos Raja Ioga per a ser feliços contínuament, sense l’ai! de pensar que després vindran els ui!: sempre hi ha recança de ser massa feliç perquè tenim l’experiència de que després vénen els “cops”.  En el món renovat els éssers humans tenen consciència d’immortalitat, no hi ha mort sinó canvi; només hi ha el rebuig d’un cos que ja no és útil. Això és la verdadera immortalitat que Déu li ensenyà a Parvati.OM SHANTI PETIT 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: