luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La Memòria//The Memory//La Memória.

DSC01576

Ell, l’Ànima Suprema, és el nostre Punt de referència. Sense la fita en mig del pedregar, en mig de la tartera, ens seria impossible tornar a l’inici del camí.

PUNTS 4/5/2018:  * “Només Jo sóc sempre pur; sempre tinc coneixement i puresa, etc. Vosaltres ho oblideu.” Per tant, el Pare ve en aquest temps i us treu, als fills, de la foscor extrema i us purifica amb el coneixement i el ioga. Us està donant sabó Lux (laksh: meta) amb tarda-nacerel que poder netejar a l’ànima. Ell diu: “recordeu-Me per a que la llum de vosaltres ànimes, que s’ha apagat, s’encengui amb el ioga.” *

Tenim l’amnèsia de néixer i renéixer infinitat de vegades.., fixeu-vos com oblidem així que naixem.., no recordem res d’aquells primers mesos després del naixement. Segur que algun científic podria trobar-hi una explicació; sempre es troben explicacions per l’inexplicable.., i, així, ja no hem de pensar i ens tranquil·litzem; però això no ens fa ni més savis ni ens fa recuperar la memòria que no s’hauria hagut de esborrar, o sí…


He, the Supreme Soul, is our Point of reference. Without the milestone in the middle of the scree, in the middle of the slope on the mountain, it would be impossible to return to the beginning of the road.

POINTS 04/05/2018: * “Only I am always pure, I always have knowledge and purity, etc. You forget it.” Therefore, the Father comes at this time and brings you, the children, out of extreme darkness and purifies you with knowledge and yoga. He is giving us Lux soap Tienen-que-nacer-de-nuevo(laksh: aim) with which to cleanse the soul. He says: “Remember-Me so that the light of yourselves, souls, which has been quenched, will light up with yoga.” *

We have the amnesia of being born and aimreborn many times.., look how we forget so we are born.., we remember nothing of those first months after birth. Surely some scientist could find an explanation; there are always explanations for the inexplicable.., and, thus, we no longer have to think; reassure ourselves; but this does not make us any more wise nor does it make us recover the memory that would not have had to be erased, or yes…


Él, el Alma Suprema, es nuestro Punto de referencia. Sin el hito en medio del pedregal, en medio de la ladera de la montaña, nos sería imposible volver al inicio del camino.

PUNTOS 05/04/2018: * “Sólo Yo soy siempre puro; siempre tengo conocimiento y pureza, etc. Vosotros lo olvidáis.” Por tanto, el Padre viene en este tiempo y os saca, a los hijos, de la oscuridad extrema y os purifica con el conocimiento y el yoga. Os está dando jabón Lux (laksh: meta) con el que poder limpiar el alma. Él dice: “Recordad-Me para thque la luz de vosotras almas, que se ha apagado, se encienda con el yoga.” *

Tenemos la amnesia de nacer y renacer infinidad de veces.., fíjaos como olvidamos así que nacemos.., no recordamos nada de aquellos primeros meses después del nacimiento. Seguro que algún científico podría encontrar una explicación; siempre se encuentran explicaciones para lo inexplicable.., y, así, ya no hay que pensar; nos tranquilizamos; pero esto no nos hace ni más sabios ni nos hace recuperar la memoria que no se habría tenido que borrar, o sí…OM SHANTI MÍNIMDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: