luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

El curs del Professor//The Teacher’s course//El curso del Profesor.

Sunset

MEDITACIÓN RAJA YOGA La meditación es el puente de comunicación entre el Divino y lo divino del ser humano

Hi ha un curs que no es pot perdre per res del món, si volem que els desitjos d’un món millor es facin realitat.

PUNTS 16/5: *El Pare diu: Naturalment, viviu a casa amb la vostra família però, juntament amb això, feu aquest curs que us fa feliços per sempre. Jo us dono tanta riquesa il·limitada que no haureu d’experimentar pesar durant 21 naixements.*

Un cop al mes, arreu del món on hi hagin centres de Brahma Kumaris, s’imparteixen de forma gratuïta aquests cursos experiencials de Meditació Raja Ioga i Pensament Positiu. Cal aprofitar l’ajuda que ens ve del “cel”; la deixarem perdre? …després.., no hi valdran queixes. Diuen.., “la ocasión la pintan calva“.


Here are a course that can not be missed for anything in the world, if we want the wishes of a better world to come true.

POINTS 05/16/18: * The Father says: Naturally, live at home with the family but, along with it, do this course that makes you happy forever. I give you so much unlimited wealth that you will not have to experience regret during 21 births.*

Once a month, in all the world where there are Brahma Kumaris centers, these experiential courses of Raja Yoga Meditation and Positive Thinking are given for free. We must take advantage of the help that comes from “heaven”; Will we let it get lost? … after .., will not be worth complaints. They say …, “the occasion is painted bald”.


Hay un curso que no se puede perder por nada del mundo, si queremos que los deseos de un mundo mejor se hagan realidad.

PUNTOS 05/16/18: * El Padre dice: Naturalmente, vivid en casa con la familia pero, junto con ello, haced este curso que os hace felices para siempre. Yo os doy tanta riqueza ilimitada que no tendréis que experimentar pesar durante 21 nacimientos.*

Una vez al mes, en todo el mundo donde haya centros de Brahma Kumaris, se imparten de forma gratuita estos cursos experienciales de Meditación Raja Yoga y Pensamiento Positivo. Hay que aprovechar la ayuda que nos viene del “cielo”; dejaremos que se pierda? … después .., no valdrán quejas. Dicen .., “la ocasión la pintan calva”.OM SHANTI MÍNIMDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: