luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Ser sobirans//Be sovereign//Ser soberanos.

ter

De ser totalment agnòstica…, vaig ser totalment conscient de l’existència de Déu en un segón.

PUNTS 3/6/2018:  *Estar constantment absorts en aquest amor profund, és la única vida que existeix.

  • No és ni tan sols una qüestió de com concentrar la ment en Ell; la ment Li pertany.
  • No hi ha ni tan sols la pregunta de com estimar-Lo; sentiu onades d’amor tot el dia.

“La vostra consciència crea automàticament el vostre estat.”

La frase que hauríem de conservar com un tresor dins del nostre cor.., és aquesta de: “la vostra consciència crea automàticament el vostre estat” Aleshores, ja no hi cab la possibilitat de que res ens canviï l’estat en què ens trobem…, quan ja som conscients de en quin estat volem estar. D’això se’n diu ser sobirans.

L’agnosticisme deixa una porta oberta a la possibilitat d’alguna cosa que convenci de que hi ha quelcom més important que aquesta vida terrenal. En el fons, l’agnòstic sospita i desitja tenir la convicció de que no tot és tant evident com els ulls fan creure. De fet.., no mirem només amb els ulls; la ment juga un paper important en la recerca. Moltes vegades la vista ens mostra una cosa i la ment no la veu en absolut.


Of being totally agnostic … I was totally aware of the existence of God in a second.

POINTS 06/03/2018: * Being constantly absorbed in this deep love is the only life that exists*.

  • It is not even a question of how to concentrate the mind on Him; the mind belongs to Him.
  • There is not even the question of how to love Him; You feel waves of love all day.

“Your consciousness automatically creates your state.”

The phrase that we should keep as a treasure inside our heart …, is this one: “your conscience automatically creates your state” Then, there is no possibility that nothing changes the state in which we find ourselves …, when we are already aware of, in what state we want to be. This is called being sovereigns.

Agnosticism leaves an open door to the possibility of something that convinces that there is something more important than this earthly life. Deep down, the agnostic suspects and desires, to have the conviction that not everything is as evident as the eyes make believe. In fact …, we do not only look with our eyes; The mind plays an important role in the search. Many times the view shows us one thing and the mind does not see it at all.


De ser totalmente agnóstica …, fui totalmente consciente de la existencia de Dios en un segundo.

PUNTOS 3/6/2018: * Estar constantemente absortos en este amor profundo, es la única vida que existe.

  • No es ni siquiera una cuestión de cómo concentrar la mente en Él; la mente Le pertenece.
  • No hay ni siquiera la pregunta de cómo amarLe; sentís oleadas de amor todo el día.

“Vuestra conciencia crea automáticamente vuestro estado.”

La frase que deberíamos conservar como un tesoro dentro de nuestro corazón .., es esta de: “vuestra conciencia crea automáticamente vuestro estado” Entonces, ya no cabe la posibilidad de que nada nos cambie el estado en que nos encontramos …, cuando ya somos conscientes de, en qué estado queremos estar. Esto se llama ser soberanos.

El agnosticismo deja una puerta abierta a la posibilidad de algo que convenza de que hay algo más importante que esta vida terrenal. En el fondo, el agnóstico sospecha y desea, tener la convicción de que no todo es tan evidente como los ojos hacen creer. De hecho .., no miramos sólo con los ojos; la mente juega un papel importante en la búsqueda. Muchas veces la vista nos muestra una cosa y la mente no la ve en absoluto.OM SHANTI MÍNIMDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: