luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Estimar no és posseir//Loving is not possessing//Amar no es poseer.

dikexM2

Estem sempre exposats a Maia, el subconscient. En qualsevol moment pot enviar-te una càrrega de profunditat que pot fer tambalejar les propies conviccions més fermes. Sempre hi pot haver una esquerda on la bomba es pugui filtrar i causar estralls. Però si ens adonem de la maniobra, no ens caldrà ni esquivar-la, doncs si l’evitem.., allò és com els torpedes programats per detectar l’objectiu on sigui i, quan més desprevinguts estiguem, serà quan farà diana. Per això, en veure l’inminent impacte, el millor es reforçar les defenses i que la càrrega s’estrelli en elles. La millor defensa que tenim és la connexió que hagim establert de matinada amb Baba, el Pare de l’ànima.

El sentiment i l’estat de proximitat amb Baba que es genera en amrit vela, en la matinada, permet que durant tot el dia en qualsevol moment aquest estat i sentiment d’amor profund i dolç ens ompli de nou. I, tot i que vénen tota mena de reptes durant el dia que van drenant l’energía que s’ha acumulat durant la nit (quan l’anima es pot alliberar del cos), el record real de la connexió amb Baba, Déu, en les hores de la matinada, tornen a recarregar l’ànima amb l’entussiasme per la vida. Llavors Maia, el subsconcient, obté el tractament adeqüat que la fa visible; quan un enemic és visible, es fàcil de neutralitzar.

Avui Maia ha vingut en la forma de la meva filla menor en un somni: en el somni ella era de 4 o 5 anys, molt de la mare. Ella ara té 6 vegades més edat amb tot el que això comporta en la relació. Sabem que els fills es distancien dels pares, el que es normal i saludable, però l’arrel dins de la mare no s’ha arrencat del tot i això és un focus d’aferrament que pot fer patir; sobretot quan s’ha iniciat un camí espiritual en el que un és conscient de que els lligatges estaquen l’ànima i no la deixen volar. Però amb les defenses acabades d’activar, he reconegut el torpede i, senzillament un somriure de complicitat amb Baba, s’ha dibuixat per dins. Això no vol dir que deixi d’estimar a ningú, sinó que no m’aferri a ningú. Estimar no és posseir.


We are always exposed to Maya, the subconscious. At any moment it can send you a depth load that can shake your own firm convictions. There can always be a crack where the pump can leak out and cause havoc. But if we realize the maneuver it will not be necessary to avoid it, because if we avoid it, it is like the torpedoes programmed to detect the target wherever it is and, when we are most unprepared, it will be when it will hit the target. Therefore, when seeing the imminent impact, it is best to reinforce the defenses and that the load crashes into them. The best defense we have is the connection we established at dawn with Baba, the Father of the soul.

The feeling and the state of proximity with Baba that is generated in amrit vela, in the dawn, allows that during all the day at any moment this state and feeling of deep and sweet love fill us again. And, although all kinds of challenges come during the day that drain the energy that has accumulated during the night (when the soul can be freed from the body), the real memory of the connection with Baba, God, in the hours of the early in the morning,  they re-charge the soul with enthusiasm for life. Then Maya, the subconscious, gets the proper treatment that makes it visible; When an enemy is visible, it is easy to neutralize.

Today Maya has come in the form of my youngest daughter in a dream: in the dream she was 4 or 5 years old, she was very much of the mother. She is now 6 times older with all that this entails in the relationship. We know that the children distance themselves from the parents, which is normal and healthy, but the root within the mother has not been uprooted at all and this is a focus of attachment that can make her suffer; especially when a spiritual path has been initiated in which one is aware that attachments hold the soul and do not let it fly. But with the defenses just activated, I recognized the torpedo and, simply, a smile of complicity with Baba has been drawn inside of me. This does not mean that I stop loving anyone, but that I do not attach myself to anyone. Loving is not possessing.


Estamos siempre expuestos a Maya, el subconsciente. En cualquier momento puede enviarte una carga de profundidad que puede hacer tambalear las propias convicciones más firmes. Siempre puede haber una grieta donde la bomba se pueda filtrar y causar estragos. Pero si nos damos cuenta de la maniobra no será necesario ni esquivarla, pues si la evitamos .., ello es como los torpedos programados para detectar el objetivo donde sea y, cuando más desprevenidos estemos, será cuando acertará en la diana. Por eso, al ver el inminente impacto, lo mejor es reforzar las defensas y que la carga estrelle en ellas. La mejor defensa que tenemos es la conexión que hayamos establecido de madrugada con Baba, el Padre del alma.

El sentimiento y el estado de proximidad con Baba que se genera en amrit vela, en la madrugada, permite que durante todo el día en cualquier momento este estado y sentimiento de amor profundo y dulce nos llene de nuevo. Y, aunque vienen todo tipo de retos durante el día que van drenando la energía que se ha acumulado durante la noche (cuando el alma se puede liberar del cuerpo), el recuerdo real de la conexión con Baba, Dios, en las horas de la madrugada, vuelven a recargar el alma con el entusiasmo por la vida. Entonces Maya, el subconciente, obtiene el tratamiento adecuado que la hace visible; cuando un enemigo es visible, es fácil de neutralizar.

Hoy Maya ha venido en la forma de mi hija menor en un sueño: en el sueño ella tenia de 4 o 5 años, muy de la madre. Ella ahora tiene 6 veces más edad con todo lo que ello conlleva en la relación. Sabemos que los hijos se distancian de los padres, lo que es normal y saludable, pero la raíz dentro de la madre no se ha arrancado del todo y esto es un foco de apego que puede hacer sufrir; sobre todo cuando se ha iniciado un camino espiritual en el que uno es consciente de que las ataduras sujetan el alma y no la dejan volar. Pero con las defensas recién activadas, he reconocido el torpedo y, sencillamente, una sonrisa de complicidad con Baba se ha dibujado por dentro. Esto no quiere decir que deje de amar a nadie, sino que no me apegue a nadie. Amar no es poseer.OM SHANTI MÍNIM 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: