luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Engorronir-se//To falled overwhelm//Emperezarse.

 

 

31847338852_6945a0dfc4_bQuè succeeix quan ens engorronim i deixem de fer allò pel què ens havíem motivat?

PUNTS 12/1/19: *Maia teixeix una xarxa de pensaments; aquells pensaments febles esdevenen un mur i l’èxit resta aleshores amagat darrera aquell mur: No sé.., i si no passa.., o sinó puc, etc.. *

Doncs sí, aquesta malla de pensaments ens treuen tot el poder que en algun moment havíem acumulat engrescant-nos en algun projecte. L’èxit, del que aquí es parla, no és ni més ni menys el d’adonar-nos que ens estem deixant arrossegar per aquesta xarxa. Maia (les limitacions inculcades) ha pescat! Escapolir-se’n un cop ens n’hem adonat és molt senzill: Jo puc! És a dir, tenir fe en el propi intel·lecte, quan ja ha sigut capaç d’elaborar un projecte, de que serà capaç de dur-lo a terme. No permetre que Maia, en forma de procrastinació, ens fiqui a la nevera del peix pescat.


What happens when we falled overwhelm and stop doing what we were motivated for?

POINTS 01/12/19 * Maya weaves a network of thoughts; those weak thoughts become a wall and success is then hidden behind that wall: I do not know.., and if it does not happen.., or I can’t, etc.. *

Yes, this mesh of thoughts take away all the power that we had accumulated at some point excited by some project. Success, which is talked about here, is neither more nor less that of realizing that we are letting ourselves be dragged by this network. Maya (the inculcated limitations) has fished! Sneaking once we have realized is very simple: I can! That is to say, have faith in one’s own intellect, when this it one has already been able to elaborate a project, that this it one will be able to carry it out. Do not let Maya in the form of procrastination put us in the refrigerator of the fish.


Qué sucede cuando nos emperezamos y dejamos de hacer aquello por lo que nos habíamos motivado?

PUNTOS 01/12/19 * Maia teje una red de pensamientos; aquellos pensamientos débiles se convierten en un muro y el éxito queda entonces escondido detrás aquel muro: No sé.., y si no pasa.., o sino puedo, etc.. *

Pues sí, esta malla de pensamientos nos sacan todo el poder que en algún momento habíamos acumulado entusiasmados por algún proyecto. El éxito, del que aquí se habla, no es ni más ni menos el de darnos cuenta que nos estamos dejando arrastrar por esta red. ¡Maya (las limitaciones inculcadas) ha pescado! Escabullirse una vez nos hemos dado cuenta es muy sencillo: ¡Yo puedo! Es decir, tener fe en el propio intelecto, cuando ya ha sido capaz de elaborar un proyecto, de que será capaz de llevarlo a cabo. No dejar que Maya en forma de procrastinación nos ponga en el frigorífico del pescado.

1089-procrastinacion

qui-soc-minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: