luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

De gemmes i Fita//Of gems and Milestone//De gemas e Hito.

gemmes2

Avui, meditant a l’alba, uns tresors han vingut a la meva ment: pau, amor, felicitat, saviesa i poder; les gemmes de l’ésser interior.

Com que som iguals a la Mare/Pare espiritual, aquestes gemmes també formen part de la nostra estructura espiritual. En nosaltres les gemmes les combinem i pintem el quadre de la nostra vida, es tornen les nostres virtuts, i la que brilla amb més intensitat.., aquella és la especialitat. Però, pensant en tot això, de sobte m’he adonat que Ell té totes les qualitats brillant amb la mateixa intensitat; si alguna refulgís més que l’altre seria una anomalia en Ell, quan en nosaltres és una especialitat. Déu no pot tenir cap qualitat ressaltada; totes brillen al màxim, perquè Ell és un model, perquè Ell no ha d’entrar a néixer en cap cos físic, sinó seria com nosaltres entrant al camp de l’acció i llavors.., ja no hi hauria model, punt de referència. Degut a estar involucrats en la vida física.., anem perdent facultats espirituals i per això és que hem de tenir la Fita per recuperar el camí.


Today, meditating at dawn, ones treasures have come to my mind: peace, love, happiness, wisdom and power; the gems of the inner being.

As we are equal to the Mother/spiritual Father, these gems are also part of our spiritual structure. In us the gems are combined and we paint the picture of our life, they become our virtues, and the one that shines with more intensity.., that is the specialty. But, thinking about all this, I suddenly realized that He has all the qualities shining with the same intensity; if one shone more than another it would be an anomaly in Him, when in us it is a specialty. God can not have any quality highlighted; all shine to the maximum, because He is a model, because He must not be born in any physical body, if not, it would be like us, entering the field of action and then.., there would be no model, point of reference. Due to being involved in physical life.., we are losing spiritual faculties and that is why we must have the Milestone to recover the path.


Hoy, meditando al amanecer, unos tesoros han venido a mi mente: paz, amor, felicidad, sabiduría y poder; las gemas del ser interior.

Como somos iguales a la Madre/Padre espiritual, estas gemas también forman parte de nuestra estructura espiritual. En nosotros las gemas las combinamos y pintamos el cuadro de nuestra vida, se vuelven nuestras virtudes, y la que brilla con más intensidad.., aquella es la especialidad. Pero, pensando en todo esto, de repente me he dado cuenta de que Él tiene todas las cualidades brillando con la misma intensidad; si una refulgiera más que otra sería una anomalía en Él, cuando en nosotros es una especialidad. Dios no puede tener ninguna cualidad resaltada; todas brillan al máximo, porque Él es un modelo, porque Él no debe entrar a nacer en ningún cuerpo físico, sino sería como nosotros entrando en el campo de la acción y entonces .., ya no habría modelo, punto de referencia . Debido a estar involucrados en la vida física.., vamos perdiendo facultades espirituales y por eso es que debemos tener el Hito para recuperar el camino.

qui-soc-minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: