luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Ser feliç//Being happy//Ser feliz.

60127238_628182450990850_4016167340885409792_n

Ser feliç és un desig inabastable si es basa en a aconseguir-ho de les relacions, activitats, etc., que estan relacionades tan sols amb el món físic. Les relacions son canviants, les activitats poden anar be o no, l’estat físic també pot variar.., fins i tot sent jove és gairebé impossible mantenir una bona salut constant. Si la felicitat es basa en la matèria, la decepció està garantida. Tot i que ens podem sentir feliços quan alguna cosa va bé, per poder mantenir-ho hi haurà d’haver una implicació constant i una inversió insostenible de recursos. L’esgotament també està garantit. Si entenem que podem ser feliços només amb la consciència de no ser depenents de res canviant, la felicitat la rescatarem del nostre interior, on hi ha estabilitat, i on els recursos es renoven cada vegada que ens posem en modus meditatiu connectant amb la pròpia energia i creant el vincle amb l’Energia que Mai Minva, Déu, la Font Sostenible.

60346100_10217632942992066_5161853049664176128_n

Being happy is an unattainable desire if it is based on getting it from relationships, activities, etc., which are related only to the physical world. The relationships are changing, the activities can go well or not, the physical state can also vary .., even being young it is almost impossible to maintain a good constant health. If happiness is based on matter, disappointment is guaranteed. Although we can feel happy when something is going well, in order to maintain it, there must be a constant involvement and an unsustainable investment of resources. Exhaustion is also guaranteed. If we understand that we can be happy only with the awareness of not being dependent on anything changing, happiness will be rescued from within, where there is stability, and where resources are renewed every time we put ourselves in meditative mode, connecting with our own energy and creating the link with the Energy that Never Depletes, God, the Sustainable Source.

60616859_163841161310689_5072167247691120640_n

Ser feliz es un deseo inalcanzable si se basa en conseguirlo de las relaciones, actividades, etc., que están relacionadas sólo con el mundo físico. Las relaciones son cambiantes, las actividades pueden ir bien o no, el estado físico también puede variar.., aun siendo joven es casi imposible mantener una buena salud constante. Si la felicidad se basa en la materia, la decepción está garantizada. Aunque nos podemos sentir felices cuando algo va bien, para poder mantenerlo deberá haber una implicación constante y una inversión insostenible de recursos. El agotamiento también está garantizado. Si entendemos que podemos ser felices sólo con la conciencia de no ser dependientes de nada cambiante, la felicidad la rescataremos de nuestro interior, donde hay estabilidad, y donde los recursos se renuevan cada vez que nos ponemos en modo meditativo, conectando con la propia energía y creando el vínculo con la Energía que Nunca Merma, Dios, la Fuente Sostenible.

qui-soc minimini 

One comment on “Ser feliç//Being happy//Ser feliz.

  1. Retroenllaç: SER FELIÇ/BE HAPPY/SER FELIZ | lumminiscències

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: