luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

L’últim pensament//The last thought//El último pensamiento.

 

baba

L’últim pensament

Probablement, si els últims pensaments al peu del llit, abans d’embolcallar-nos amb els llençols i tancar els ulls per a emprendre el descans de la nit, son per la Mare/Pare de l’ànima, tindrem un despertar de plenitud i també el primer pensament serà per Déu; doncs, com una mare amorosa del seu nadó, haurà vetllat els seus somnis, i el seu fillet en despertar-se serà el primer que veurà. I és així com l’ànima sent la meditantplenitud de la Companyia Divina, aquest amor serè.

The last thought

Probably, if the last thoughts at the foot of the bed, before wrapping ourselves with the sheets and closing our eyes to undertake the rest of the night, are for the Mother/Father of the soul, we will have an awakening of fullness and also the first thought will be for God; the same as, like a loving mother of her baby, she will have veiled her dreams, and her son, upon waking, will be the first thing he will see. And this is how the soul feels the fullness of the Divine Company, that serene love.

El último pensamiento

Probablemente, si los últimos pensamientos al pie de la cama, antes de envolvernos con las sábanas y cerrar los ojos para emprender el descanso de la noche, son para la Madre/Padre del alma, tendremos un despertar de plenitud y también el primer pensamiento será para Dios; pues, como una madre amorosa de su bebé, habrá velado sus sueños, y su hijo al despertarse será lo primero que verá. Y es así como el alma siente la plenitud de la Compañía Divina, ese amor sereno.

qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: