luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

El desig més profund de l’ànima humana//The deepest desire of the human soul//El deseo más profundo del alma humana.

Reflexió de la Setmana   17 de agost de 2019    

4

El desig més profund de l’ànima humana

La relació és una barreja d’essència, una fusió entre els éssers, una integració d’afinitats; i especialment, és una amistat basada i construïda en la visió d’igualtat i amor; amor que constantment incrementa el sentiment d’autovaloració.
La relació és amistat; amistat no només incentiva, sinó que comparteix, multiplica i nodreix el millor. Mai sostreu o buida, ja que hi ha molt de respecte per permetre que alguna cosa així succeeixi. Una veritable relació honora la individualitat de l’existència de l’altre; en conseqüència no hi ha ni un traç de degradació com a resultat de l’afecció.
Una relació plena d’amor amb Déu és el desig més profund de l’ànima humana. La seva experiència i expressió donen significat i satisfacció a la vida. Tal relació ens inspira a assolir la felicitat més elevada i a desenvolupar el nostre potencial més profund.

“No hem de pensar només en Déu,
hem de concentrar-nos en Ell.
Pensar crea la teologia,
concentrar-se crea una relació.
Només la relació crea l’experiència “

Extracte del llibre:
El punt Alfa
Una mirada a Déu
Ed. Brahma Kumaris
Anthony Strano

Week Reflection    august 17,      2019    

4

The deepest desire of the human soul

The relationship is a mixture of essence, a fusion between beings, an integration of affinities; and especially, it is a friendship based and built on the vision of equality and love; love that constantly increases the feeling of self-worth.
The relationship is friendship; A friendship not only encourages, but shares, multiplies and nurtures the best. It never subtracts or empties, since there is a lot of respect to allow something like this to happen. A true relationship honors the individuality of the other’s existence; consequently there is not a trace of degradation as a result of attachment.
A relationship full of love with God is the deepest desire of the human soul. His experience and expression give meaning and satisfaction to life. Such a relationship inspires us to reach the highest happiness and to develop our deepest potential.

“We shouldn’t just think of God,
We must concentrate on Him.
Thinking creates theology,
Concentrating creates a relationship.
Only the relationship creates the experience “

Excerpt from the book:
The alpha point
A look at God
Ed. Brahma Kumaris
Anthony Strano

Reflexión de la Semana   17 de agosto 2019    

Copyright © 2016 Asociación Espiritual Mundial Brahma Kumaris
Diputación 329, pral.- 08009 Barcelona
T. 34 93 4877667
Web nacional:  www.brahmakumaris.es
Web internacional: www.brahmakumaris.org
Blog: brahmakumarisbarcelona.blogspot.com.es
Facebook: www.facebook.com/brahmakumarisbarcelona
qui-soc miniminiDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: