luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Làser//Laser//Láser.

WomanMeditatingAtLake

Només estudiant Raja Ioga als centres que hi ha per arreu del món en aquest moment, es pot trencar la barrera resistent que ocupa l’intel·lecte de la humanitat ara. No es un estudi com els altres, és un estudi que lentament va obrint la ment. És com el raig làser que extirpa sense invasivitat el tel opac dels ulls que ha estat enterbolint la visió. L’estudi que Déu ensenya ens fa independents; Ell diu veniu i després jutgeu per vosaltres mateixos. L’important és fer el curs que s’imparteix en tots els centres, i si allò no ens “diu” res.., tampoc no passa res. Però si es desperta una guspira dins del cor.., ja ho tindrem!.., aleshores siguem insistents i seguim avançant, l’èxit el sentirem dins del cor de l’ànima.

http://www.brahmakumaris.org/es/buscador-de-centros

Laser

Only by studying Raja Yoga in the centers around the world at this time, can the resistant barrier that humanity’s intellect occupy now be broken. It is not a study like the others, it is a study that slowly opens the mind. It is like the laser beam that Dibujowithout invasiveness removes the opaque eye cataract that has clouded the vision. The study that God teaches makes us independent; He says: come and then judge for yourselves. The important thing is to do the course that is taught in all centers, and if that does not “tell us” anything .., nothing happens either. But if a spark is awakened within the heart …, we will have it! .., then let us be insistent and move forward, we will feel success within the heart of the soul.

https://brahmakumaris.uk/contact-us/where-to-find-us

Láser

Sólo estudiando Raja Yoga en los centros que hay por todo el mundo en este momento, se puede romper la barrera resistente que ocupa el intelecto de la humanidad ahora. No es un estudio como los demás, es un estudio que lentamente va abriendo la mente. Es como el rayo láser que extirpa sin invasividad la telilla opaca de los ojos que ha ido enturbiando la visión. El estudio que Dios enseña nos hace independientes; Él dice: venid y luego juzgad por vosotros mismos. Lo importante es hacer el curso que se imparte en todos los centros, y si aquello no nos “dice” nada.., tampoco pasa nada. Pero si se despierta una chispa dentro del corazón.., ¡ya lo tendremos!.., entonces seamos insistentes y sigamos avanzando, el éxito lo sentiremos dentro del corazón del alma.

http://www.brahmakumaris.org/es/buscador-de-centros

Dibujo

 

qui-soc minimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: