luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Tu ets Déu jo sóc Déu?//Are you God, am I God?//¿Tú eres Dios yo soy Dios?

titanic-galaxiesTu ets Déu jo sóc Déu?

Quan penso en aquesta frase que últimament sento a dir en molts àmbits, no puc per més que veure quan errònia és.
És potser Déu: lladre, estafador, mentider, luxuriós, corrupte, assassí, dictador, abusador.., etc.?

Aquesta frase desafortunada, està extreta de l’experiència que om pot tenir quan en meditació profunda pot arribar a reconèixer Déu com a un Ésser de Llum, tal com som nosaltres, l’ànima, un ésser de llum; en aquest context, sí, som com Déu, però mai podrem ser Déu. Ell és únic i cada ànima és única. Cadascú és únic i no formem part d’una massa informe en l’èter, de la que ens hàgim desprès i arribat a la Terra.

Are you God am I God?

When I think about this phrase that I have been hearing lately in many areas, I can’t help but see how wrong it is.
Is God perhaps: thief, swindler, liar, lustful, corrupt, murderer, dictator, abuser.., etc.?

This unfortunate phrase is taken from the experience that anyone can have when in deep meditation they can come to recognize God as a Being of Light, just as we are, the soul, a being of light; in this context, yes, we are like God, but we can never be God. He is unique and each soul is unique. Each one is unique and we are not part of a shapeless mass in the ether, from which we have detached ourselves and arrived to Earth.

¿Tú eres Dios yo soy Dios?

Cuando pienso en esta frase que últimamente oigo decir en muchos ámbitos, no puedo por más que ver cuando errónea es.
¿Es quizás Dios: ladrón, estafador, mentiroso, lujurioso, corrupto, asesino, dictador, abusador.., etc.?

Esta frase desafortunada, está extraída de la experiencia que cualquiera puede tener cuando en meditación profunda puede llegar a reconocer a Dios como un Ser de Luz, tal como somos nosotros, el alma, un ser de luz; en este contexto, sí, somos como Dios, pero nunca podremos ser Dios. Él es único y cada alma es única. Cada uno es único y no formamos parte de una masa informe en el éter, de la que nos hayamos desprendido y llegado a la Tierra.

qui-soc miniminiA %d bloguers els agrada això: