luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Harmonitzar idees/Harmonize ideas/Armonizar ideas

0

Les idees dels éssers humans son tan variades.., tan delirants unes, tan assenyades altres, tan genials algunes, tan ordinàries d’altres.., però totes tenen un punt comú.., que son creació íntima que parteix d’alguna experiència única.

SLOGAN 1/7/2020: *Harmonitzar les vostres idees amb la dels altres, és donar consideració*

És bonic sentir que algú està considerant una idea que he expressat, que, al menys l’ha escoltat i, ja és el màxim goig, que fins i tot, l’estigui comparant amb una idea semblant que ella ha tingut. Això és harmonitzar idees, tan diferent de descartar idees amb rebuig, amb menyspreu, que porta a la mala convivència. Ara, estem tan acostumats a veure per tot arreu aquests comportaments.., que ja ens semblen normals, intel·ligents, i de molta personalitat. Però el resultat és que tornem trista a la societat.

  • S'ha d'entendre que parlo sempre des de la no agressió, des de la no imposició, des del respecte a l'altre. Hi han idees que han infligit molt de sofriment a la humanitat. Tot i així, s'ha de comprendre que formen part de la mateixa escena de la vida.

Harmonize ideas

8169873738_64d0fe3830_b-1

The ideas of human beings are so varied.., some delusional, some so sensible others, so great some, so ordinary some of others.., but they all have a common point.., that they are an intimate creation that starts from some experience unique.

SLOGAN 07/01/2020:  * To harmonize your ideas with that of others, is to give consideration *

It is nice to feel that someone is considering an idea that I have expressed, that, at least they have heard it and, it is already the maximum joy, that he is, even, comparing it with a similar idea that he has had. This is harmonizing ideas, so different from discarding ideas with rejection, with contempt, that leads to bad coexistence. Now, we are so used to seeing these behaviors everywhere.., that they seem normal, intelligent, and with a lot of personality. But the result is that we make society sad.

  • It must be understood that I always speak from non-aggression, from non-imposition, from respect for the other. There are ideas that have inflicted much suffering on humanity. However, it must be understood that they are part of the same scene in life.

Armonizar ideas

hot-air-baloon

Las ideas de los seres humanos son tan variadas.., tan delirantes unas, tan sensatas otras, tan geniales algunas, tan ordinarias las de otros.., pero todas tienen un punto común.., que son creación íntima que parte de alguna experiencia única.

SLOGAN 01/07/2020: * Armonizar sus ideas con la de los demás, es dar consideración *

Es bonito sentir que alguien está considerando una idea que he expresado, que, al menos la ha escuchado y, ya es el máximo gozo, que incluso, la esté comparando con una idea similar que ella ha tenido. Esto es armonizar ideas, tan diferente de descartar ideas con rechazo, con desprecio, que lleva a la mala convivencia. Ahora, estamos tan acostumbrados a ver por todas partes estos comportamientos.., que ya nos parecen normales, inteligentes, y de mucha personalidad. Pero el resultado es que volvemos triste a la sociedad.

  • Se debe entender que hablo siempre desde la no agresión, desde la no imposición, desde el respeto al otro. Hay ideas que han infligido mucho sufrimiento a la humanidad. Sin embargo, se debe comprender que forman parte de la misma escena de la vida.

qui-soc miniminiDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: