luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

L’hora maga/The magician hour/La hora maga

184.-  Durant el dia estem molt ocupats i ens passa el temps tan ràpid que ens oblidem de nosaltres mateixos. La hora de la matinada en que la majoria d’éssers de llum del planeta descansen als seus cossos, segons les franges horàries a les que pertanyen, és la hora maga, de 4 a 5 a.m. És el temps en que, si tenim la sort de despertar-nos, hi ha l’oportunitat de connectar amb la nostra veritat, l’ésser de llum que som i amb l’Ésser de Llum que li hem dit Déu. La relació que es forja entre Ell i nosaltres a aquesta hora maga, és com un punt de trobada que durant la resta del dia El-universo-rinde-culto-a-quien-experimenta-el-ensueno-de-la-madrugadapodrem recordar i ens donarà força passi el que passi.

184.- During the day we are very busy and time passes so quickly that we forget ourselves. The hour of the dawn in which the majority of light beings of the planet rest in their bodies, according to the time bands in which they belong, is the magician hour, from 4 to 5 a.m. It is the time when, if we have the fortune of to wake up, there is an opportunity to connect with our truth, the being of light that we are and with the Being of Light that we have called God. The relationship that is forged between Him and us at this magician hour, is like a meeting point that during the rest of the day we can remember and it will give us strength no matter, happens to happens.

184.- Durante el día estamos muy ocupados y nos pasa el tiempo tan rápido que nos olvidamos de nosotros mismos. La hora de la madrugada en que la mayoría de seres de luz del planeta descansan en sus cuerpos, según las franjas horarias en las que pertenecen, es la hora maga, de 4 a 5 a.m. Es el tiempo en que, si tenemos la suerte de despertarnos, existe la oportunidad de conectar con nuestra verdad, el ser de luz que somos y con el Ser de Luz al que hemos llamado Dios. La relación que se forja entre Él y nosotros a esta hora maga, es como un punto de encuentro que durante el resto del día podremos recordar y nos dará fuerza pase lo que pase.

florsllarcfosc 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: