luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Posar-se a resguard/Take shelter/Ponerse a resguardo

Si algú llança una pedra cap a tu si no l’esquives t’impactarà.

✨SLOGAN 2/8/20: És el deure de quí fa mal als altres ferir, i, és el teu deure salvar-te’n.✨

Si em quedo aturada preguntant-me perquè aquell em vol fer mal, sigui quin sigui la mena de mal, l’acció de l’altre m’ensopegarà de ple perquè no m’he resguardat. Per b03fdbd8-57cb-448f-a730-99d906bddc70tant, he de ser conscient que les preguntes no em serviran d’escut. Ja hi haurà temps de fer-me les quan estigui estalvi i rectificar si haig de canviar alguna cosa de mi.

If someone throws a stone at you, if you don’t avoid it, it will impact you.

✨SLOGAN 8/2/2020: It is the duty of those who hurt others to hurt and it is your duty to save yourselve.✨

If I am left wondering why that one wants to hurt me, whatever the type of damage, the action of the other will hit me fully because I have not protected myself. Therefore, I have to be aware that the questions will not serve as a shield. There will be time to make asks to me when I am safe and rectify if I should change something about myself.

Si alguien lanza una piedra hacia ti si no la esquivas te impactarà.

✨SLOGAN 2/8/2020: Es el deber de quién hace daño a los demás herir, y, es tu deber salvarte de ello.✨

Si me quedo parada preguntándome porque aquel me quiere hacer daño, sea cual sea el tipo de daño, la acción del otro me acertará de lleno porque no me he resguardado. Por lo tanto, tengo que ser consciente de que las preguntas no me servirán de escudo. Ya habrá tiempo de hacermelas cuando esté a salvo y rectificar si debo cambiar algo de mí.

qui-socminimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: