luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Problemes per a meditar/Trouble meditating/Problemas para meditar

❤️A la matinada.., si un mal de queixal o qualsevol altra incidència o molèstia física ens obstaculitza la desconnexió de la matèria, si impedeix experimentar-nos com a ànimes separades del cos, no ens he d’impacientar. Tan sols estar en pau i gaudir d’aquests moments de solitud fent l’exercici de controlar els pensaments aleatoris i enfocar-nos en tenir pensaments benvolents pel món. Així, al menys, no serà un temps perdut; haurem posat un “totxo” més per construir un món futur digne de poder viure-hi i també ens haurem fet una mica més dignes de viure en ell.

❤️At dawn … if a toothache or any other incident or physical annoyance hinders us from disconnecting from matter, if it prevents us from experiencing us like souls separated from the body, we should not be impatient. Just be at peace and enjoy those moments of loneliness doing the exercise of controlling random thoughts and focusing on having benevolent thoughts for the world. So, at least, it won’t be wasted time; we will have put one more “brick” to build a future world worth to can living there and we will also have made ourselves something more worth living in it.

❤️En la madrugada.., si un dolor de muelas o cualquier otra incidencia o molestia física nos obstaculiza la desconexión de la materia, si impide experimentarnos cómo a almas separadas del cuerpo, no hemos de impacientarnos. Sólo estar en paz y disfrutar de esos momentos de soledad haciendo el ejercicio de controlar los pensamientos aleatorios y enfocarnos en tener pensamientos benevolentes para el mundo. Así, al menos, no será un tiempo perdido; habremos puesto un “ladrillo” más para construir un mundo futuro digno de poder vivir ahí y también nos habremos hecho algo más dignos de vivir en él.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: