luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Consciència de cos, la pitjor malaltia/Body awareness, the worst disease/Consciencia de cuerpo, la peor enfermedad

5941999641d84_1004x565

✨ Per què ens és més fàcil acceptar que un senyal del cel·lular arribi a un satèl·lit i des d’allà el senyal arribi a un altre cel·lular, que acceptar que el pensament dirigit a l’èter des d’allà pugui abraçar metafòricament al món? Doncs, perquè un telèfon mòbil és material físic i això va en consonància amb que creiem que nosaltres també som matèria i res més que això. Aquest és l’indicador de que només ens considerem ser un cos. És aquesta, la malaltia mundialment estesa, la que s’ha d’eradicar; no en va ens anomenem éssers humans: ésser=>esperit-humà=>cos. És aquesta consciència de ser només cossos que moren i desapareixen, la que ha fet emmalaltir a la humanitat en pes.

✨ Why is it easier for us to accept that a cell phone signal reaches a satellite and from there the signal reaches another cell phone, than to accept that the thought directed to the ether from there can metaphorically embrace the world? Well, because a mobile phone is physical material and this is in line with the fact that we believe that we too are matter and nothing more than that. This is the indicator that we only consider ourselves to be one body. It is this, the worldwide widespread disease, which has to be eradicated; not in vain do we call ourselves human beings: being=>human-spirit=>body. It is this consciousness of being only bodies that die and disappear, which has made humanity sick as a whole.

✨ ¿Por qué nos es más fácil aceptar que una señal del celular llegue a un satélite y desde allí la señal llegue a otro celular, que aceptar que el pensamiento dirigido al éter desde allí pueda abrazar metafóricamente al mundo? Pues, porque un teléfono móvil es material físico y esto va en consonancia con que creemos que nosotros también somos materia y nada más que eso. Este es el indicador de que sólo nos consideramos ser un cuerpo. Es esta, la enfermedad mundialmente extendida, la que se ha de erradicar; no en vano nos llamamos seres humanos: ser=>espíritu-humano=> cuerpo. Es esta conciencia de ser sólo cuerpos que mueren y desaparecen, la que ha hecho enfermar a la humanidad en su totalidad.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: