luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Via directa/Direct line/Vía directa

Mai m’hagués pogut imaginar viure una relació tan autèntica amb Tu, quan recordo que envejava els temps tan especials que deurien viure tots quan va aparèixer Jesucrist i l’establiment dels primers cristians; però tinc aquesta gran fortuna, tenim aquesta gran fortuna. Aquest espai de temps d’ara, fins i tot supera amb escreix tot el viscut en aquella època, perquè ara, només ara, ens podem relacionar per via directa, sense missatgers, amb Aquell que mai ens ha oblidat; doncs ara és l’únic moment que això és possible si de veritat es vol crear el vincle autèntic amb Déu.
S’acaba un cicle rotatori i Ell es fa present per omplir-nos de l’energia necessària per poder fer la transició amb èxit cap a la nova era. Ens diu que l’únic que cal fer és recordar-Lo a Ell tant com ens sigui possible; recordar-Lo com a un Punt de Llum, perquè aquesta és la Seva imatge, la imatge de l’ànima.

I could never have imagined living such an authentic relationship with You, when I remember that I envied the very special times that everyone would have lived when Jesus Christ appeared and the establishment of the first Christians; but I have this great fortune, we have this great fortune. This space of time of now, even far exceeds everything we experienced at that time, because now, only now, can we relate directly, without messengers, with the One who has never forgotten us; because now is the only time that this is possible if it’s really want to create an authentic bond with God.
A rotating cycle ends and He is present to fill us with the necessary energy to be able to successfully transition into the new era. He tells us that all we have to do is remember Him as much as possible; remember him as a Point of Light, because that is His image, the image of the soul.

Nunca me hubiera podido imaginar vivir una relación tan auténtica Contigo, cuando recuerdo que envidiaba los tiempos tan especiales que habrian vivido todos cuando apareció Jesucristo y el establecimiento de los primeros cristianos; pero tengo esta gran fortuna, tenemos esta gran fortuna. Este espacio de tiempo de ahora, incluso supera con creces todo lo vivido en aquella época, porque ahora, sólo ahora, nos podemos relacionar por vía directa, sin mensajeros, con Aquel que nunca nos ha olvidado; pues ahora es el único momento que esto es posible si de verdad se quiere crear el vínculo auténtico con Dios.
Se acaba un ciclo rotatorio y Él se hace presente para llenarnos de la energía necesaria para poder hacer la transición con éxito hacia la nueva era. Nos dice que lo único que hay que hacer es recordarle a Él tanto como nos sea posible; recordarle como a un Punto de Luz, porque esa es Su imagen, la imagen del alma.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: