luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Tremp del present/Present’s importance/Fuste del presente

El poder és en allò subtil, en l’invisible, en el silenci. Aquest és el temps d’observar si els meus pensaments son com els de Déu. El poder del present crea el futur. Ara som conscients que hem estat “caçant vicis”; en el passat hem sigut caçadors, en el present hem de “matar-los” perquè en el futur ja no existeixin. (Didi Sudesh)

  • Que el present sigui un “present”(regal) pel món del futur. Tinguem cura del present per donar un “present” de futur al món. (Bk Júlia)
Sudesh Didi

Power is in the subtle, in the invisible, in silence. This is the time to see if my thoughts are like God’s. The power of the present creates the future. Now we are aware that we have been “hunting vices”; in the past we have been hunters, in the present we must “kill them” so that in the future they no longer exist. (Didi Sudesh)

  • Let the present be a “present” (gift) for the world of the future. Let us take care of the present to give a future “present” to the world. (Bk Júlia)

El poder está en lo sutil, en lo invisible, en el silencio. Este es el tiempo de observar si mis pensamientos son como los de Dios. El poder del presente crea el futuro. Ahora somos conscientes de que hemos estado “cazando vicios”; en el pasado hemos sido cazadores, en el presente debemos “matarlos” para que en el futuro ya no existan. (Didi Sudesh)

  • Que el presente sea un “presente”(regalo) para el mundo del futuro. Cuidemos el presente para dar un “presente” de futuro al mundo. (Bk Júlia)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: