luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Tot anirà bé/Everything will be fine/Todo irá bien

✨Què pot anar malament estimant-Te a Tu, un Ésser que no espera res, que fins i tot pot estimar més enllà de l’aparença exterior, que te la comprensió total del que significa la vida i l’eternitat, que ni Li cal perdonar perquè entén cada personatge que cada ésser humà ha d’interpretar? Res pot anar malament, tot només pot sortir bé. Sigui el que sigui el que passi.
✨ What can go wrong with loving You, a Being who expects nothing, who can even love beyond the outer appearance, who has a total understanding of what life and eternity mean, that nor does He need to forgive because He understands each personage that each human being must interpret? Nothing can go wrong, everything can only go right. Whatever happens.
Todo irá bien
✨ ¿Qué puede ir mal amándote a Ti, un Ser que no espera nada, que incluso puede amar más allá de la apariencia exterior, que tiene la comprensión total de lo que significa la vida y la eternidad, que ni precisa perdonar porque entiende cada personaje que cada ser humano debe interpretar? Nada puede ir mal, todo sólo puede salir bien. Sea lo que sea lo que pase.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: