luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

L’únic que ens pertany/The only thing that belongs to us/Lo único que nos pertenece

🌅En amrit vela, la matinada, en connexió subtil bevem de la Font de l’estat del benestar, i a més, podem fer arribar a altres una espurna de benestar a la ment, d’aquesta Font; només invocant-La com a Pare, creem una relació de proximitat que fa que El sentim nostre. De fet, Ell és l’únic que ens pertany. En el temps d’amrit vela, si tens prou força de voluntat per despertar-te i meditar, cada vegada et serà més fàcil fer-ho, doncs, els beneficis son molt grans.
🌅 In amrit vela, at dawn, in subtle connection we drink from the Source of the state of well-being, and furthermore, we can bring to others a spark of well-being in the mind, from this Source; only by invoking her as Father, do we create a close relationship that makes us feel He like ours. In fact, He is the only one who belongs to us. In the time of amrit vela, if you have enough willpower to wake up and meditate, it will become easier and easier to do so, because the benefits are very great.
🌅 En amrit vela, la madrugada, en conexión sutil bebemos de la Fuente del estado del bienestar, y además, podemos hacer llegar a otros una chispa de bienestar en la mente, de esta Fuente; sólo invocándola como Padre, creamos una relación de proximidad que hace que Le sintamos nuestro. De hecho, Él es el único que nos pertenece. En el tiempo de amrit vela, si tienes suficiente fuerza de voluntad para despertarte y meditar, cada vez te será más fácil hacerlo, pues, los beneficios son muy grandes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: