luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

“LIFTING”

🤍✨Experimentant a Déu, les “arrugues del front” desapareixen encara que les físiques romanguin. Tanmateix, se’n marquen unes altres: les dels costats dels ulls i llavis, de tant somriure. L’espiritualitat no es pot ensenyar, s’ha d’experimentar un mateix, tal com les instruccions per aprendre a nedar només funcionen quan som a l’aigua.

🤍✨Experiencing God, the “forehead lines” disappear although the physical ones remain. However, others are marked: those on the sides of the eyes and lips, from smiling so much. Spirituality cannot be taught, it has to be experienced by oneself, just like the instructions to learn to swim only work when we are in the water.

🤍✨Experimentando a Dios, las “arrugas de la frente” desaparecen aunque las físicas permanezcan. Sin embargo, se marcan otras: las de los lados de los ojos y labios, de tanto sonreir. La espiritualidad no se puede enseñar, se ha de experimentar uno mismo, tal como las instrucciones para aprender a nadar sólo funcionan cuando estamos en el agua.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: