luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Avantatges de ser conscient de l’ànima/Advantages of being soul conscious/Ventajas de ser consciente del alma

Avantatges de ser conscient de l’ànima

Tots, l’ànima que som habitant aquest cos actual, hem confós la identitat, i creient que “el cos sóc jo” fins i tot allarguem les malalties, sobre tot les doloroses, perquè infligeixen un patiment físic al cos físic. Tanmateix, és possible mitigar el dolor i fins i tot la durada d’una malaltia, si tenim la ferma convicció que “sóc jo, l’ànima, i no pas el cos, la que experimenta el dolor i el malestar de la malaltia”, i que “sóc jo, l’ànima, i no pas el cos, la que pot decidir apaivagar la sensació de dolor i la durada de la malaltia, si no m’enfoco constantment en ella.” S’ha de fer tot el possible, consultar al metge, prendre medicines, etc., però la part que “jo hi poso” és molt transcendental. Allò en què s’enfoca l’atenció, allò és el que rep el tipus d’energia que se li dirigeix. Aquesta és la meva experiència personal, que he volgut comprovar del coneixement del Raja Ioga, entre moltes d’altres. Aquest és el Ioga ancestral de Bharat, que ens fa conscients del que som en realitat.

Advantages of being soul conscious

All of us, the soul that we are inhabiting this current body, have confused the identity, and believing that “the body is me” we even lengthen the diseases, especially the painful ones, because they inflict physical suffering on the physical body. However, it is possible to mitigate the pain and even the duration of a disease, if we have the firm conviction that “it is I, the soul, and not the body, that experiences the pain and discomfort of the disease”, and that “it is I, the soul and not the body, that can decide to appease the sensation of pain and the duration of the disease, if I do not constantly focus on it.” It self should do everything possible, consult the doctor, take medicine, etc., but the part that “I put” is very transcendental. In what the attention is focused on, that itself receives the type of energy that is directed to it. This is my personal experience, which I have wanted to verify from the knowledge of Raja Yoga, among many others esperiences. This is the ancestral Yoga of Bharat, which makes us aware of who we really are.

Ventajas de ser consciente del alma

Todos, el alma que somos habitando este cuerpo actual, hemos confundido la identidad, y creyendo que “el cuerpo soy yo” incluso alargamos las enfermedades, sobre todo las dolorosas, porque inflingen un sufrimiento físico al cuerpo físico. Sin embargo, es posible mitigar el dolor e incluso la duración de una enfermedad, si tenemos la firme convicción de que “soy yo, el alma, y no el cuerpo, la que experimenta el dolor y el malestar de la enfermedad”, y que “soy yo , el alma y no el cuerpo, la que puede decidir apaciguar la sensación de dolor y la duración de la enfermedad, si no me enfoco constantemente en ella.” Se debe hacer todo lo posible, consultar al médico, tomar medicinas, etc., pero la parte que “yo pongo” es muy trascendental. Aquello en que se enfoca la atención, aquello recibe el tipo de energía que se le dirige. Esta es mi experiencia personal, que he querido comprobar del conocimiento del Raja Yoga, entre muchas otras. Este es el Yoga ancestral de Bharat, que nos hace conscientes de lo que somos en realidad.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: