luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Potencial/Potential/Potencial

🌼Així com les flors mostren tota la seva bellesa i obren els seus pètals en contacte amb els rajos del sol, l’ànima, la consciència que som cada un de nosaltres també desplega tota la seva bellesa i bondat així que està en contacte amb la llum espiritual que el Sol Espiritual, Déu, escampa. Per tant, ens cal florir davant la Seva presència, i això vol dir que recordant-Lo El fem present en la nostra essència. No deixem de recordar-Lo i seguirem desenvolupant la bellesa de l’ànima. No hi ha bellesa en una flor pansida.

🌼 Just as flowers show all their beauty and open their petals in contact with the rays of the sun, the soul, the consciousness that each one of us is, also displays all its beauty and goodness as soon as it is in contact with the spiritual light that the Spiritual Sun, God, spread. Thus, we need to flourish in His presence, and that means that by remembering Him we make Him present in our essence. Let us not stop remembering him and we will continue to develop the beauty of the soul. There is no beauty in a faded flower.

🌼 Así como las flores muestran toda su belleza y abren sus pétalos en contacto con los rayos del sol, el alma, la conciencia que somos cada uno de nosotros también despliega toda su belleza y bondad tan pronto como está en contacto con la luz espiritual que el Sol Espiritual, Dios, esparce. Así pues, necesitamos florecer ante Su presencia, y eso quiere decir que recordándole Le hacemos presente en nuestra esencia. No dejemos de recordarle y seguiremos desarrollando la belleza del alma. No hay belleza en una flor marchita.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: