luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La deu de Déu/The spring of God/El manantial de Dios

🌫Si jo no en sento bé, forta, no puc ser de gaire ajuda per ningú. Però sempre puc somriure, perquè al meu interior tinc somriures a cabassos que contínuament els puc posar sota la deu d’on brolla la felicitat sense parar. Tots tenim aquest brollador que neix a la terra de més enllà del so; on hi ha l’Ànima Suprema, anomenat Déu; tan sols recordant que existeix aquest Ésser meravellós, connectem amb el fluid que ens fa somriure.., doncs per molt sols que estiguem aquí a la Terra, amb aquest record sempre estem acompanyats 🌫

🌫 If I don’t feel good, strong, I can’t be of much help to anyone. But I can always smile, because inside me I have baskets of smiles that I can continually put under the spring from which happiness flows without stopping. We all have this spring that is born in the land beyond sound; where is the Supreme Soul, called God; Just remembering that there is this wonderful Being, we connect with the fluid that makes us smile.., because no matter how alone we are here on Earth, with this memory we are always accompanied 🌫

🌫 Si yo no siento bien, fuerte, no puedo ser de mucha ayuda para nadie. Pero siempre puedo sonreír, porque en mi interior tengo sonrisas a capazos que continuamente los puedo poner bajo el manantial de donde brota la felicidad sin parar. Todos tenemos este manantial que nace en la tierra de más allá del sonido; donde está el Alma Suprema, llamado Dios; tan sólo recordando que existe ese Ser maravilloso, conectamos con el fluido que nos hace sonreír.., pues por muy solos que estemos aquí en la Tierra, con este recuerdo siempre estamos acompañados 🌫

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: