luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Què és l’amor?/What is love?/¿Qué es el amor?

L’amor és un sentiment que va més enllà de tota comprensió física/Love is a feeling that go beyond all physical understanding/El amor es un sentimiento que va más allá de toda comprensión física

💖L’amor entre dos és una cosa que té misteri.., hi ha qui no vol desvetllar perquè així segueix la màgia.., per a mi hi ha “alguna cosa” que uneix dues ànimes en un temps i un espai determinat, un fil daurat que els porta per un mateix camí venint de camins diferents. Quan hi ha amor.., hi ha generositat, i totes les barreres que separen els éssers humans, es desintegren per a aquestes dues ànimes; la seva mirada va més enllà dels defectes de l’altre i els assumeix com a part de la seva naturalesa. Si tots ens miréssim amb amor.., un altre gall li cantaria al món. Al món li falta amor. 💖

💖 The love between two is something that has a mystery.., there are those who do not want to reveal it because the magic continues.., for me there is “something” that unites two souls in a certain time and space, a golden thread that leads them on the same path coming from different paths. When there is love.., there is generosity, and all the barriers that separate human beings disintegrate for those two souls; his gaze goes beyond the defects of the other and assumes them as part of his nature. If we all looked at each other with love.., things would be different to the world. The world lacks it love. 💖

💖 El amor entre dos es algo que tiene misterio.., hay quien no quiere desvelarlo porque así sigue la mágia.., para mi hay “algo” que une a dos almas en un tiempo y un espacio determinado, un hilo dorado que les lleva por un mismo camino viniendo de caminos diferentes. Cuando hay amor.., hay generosidad, y todas las barreras que separan a los seres humanos, se desintegran para esas dos almas; su mirada va más allá de los defectos del otro y los asume como parte de su naturaleza. Si todos nos miráramos con amor.., otro gallo le cantaria al mundo. Al mundo le falta amor. 💖

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Fes l’amor i no la guerra/Make love and not war/Haz el amor y no la guerra

Fes l’amor i no la guerra Aquesta frase es va malentendre i un moviment social que va robar el cor a tota una generació de joventut, va quedar sotmesa i …Continua llegint →MAI 14, 2021 · 

Pel poder de l’Amor/By the power of love/Por el poder del Amor

Pel poder de l’Amor *L’amor, si és amor emocional, no és amor real.*L’amor espiritual és il·limitat.*L’amor per Déu és el més real perquè és a nivell de l’esperit.*L’amor emocional està …Continua llegint →DESEMBRE 13, 2020 · 

El regne de l’amor/The kingdom of love/El reino del amor

Contemplant una flor, un animalet del bosc o de la urbs, una bona persona, una persona sàvia de veritat, una persona anciana.., el cor es desfà en tendresa si som …Continua llegint →DESEMBRE 2, 2020 · 

Els tresors de l’amor/The treasures of love/Los tesoros del amor

L’únic cofre de tresors que no es buida mai encara que estigui obert. Slogan 6/11/20: *Ompliu-vos dels tresors de l’amor y doneu amor a tothom i rebeu amor.* Si recerco …Continua llegint →NOVEMBRE 6, 2020 · 

L’amor pur que ens Tens//The pure love that You have for us//El amor puro que nos Tienes.

L’amor pur que ens Tens L’amor que Tens per nosaltres les ànimes, els teus fills, és genuí, net i pur, i lliure d’intencions. De fet.., sí que en Tens una: …Continua llegint →MAI 20, 2020 · 

Tantra: la iniciació i el guru – Swami Satyananda Saraswati//Tot procés de canvi comença amb l’amor pur/Todo proceso de cambio empieza con el amor puro/Every process of change starts with the pure love.

TOT PROCÉS DE CANVI.., COMENÇA AMB L’AMOR PUR. El poder de la Shakti: l’energia de Déu. El gurú et mostra un camí per a transcendir la ment mitjançant directrius (de …Continua llegint →MAI 18, 2020 · 

Respirant l’aire fresc de l’amor//Breathing the fresh air of love//Respirando el aire fresco del amor.

Viure en harmonia amb un mateix, és viure en harmonia amb els demés, amb els animals, amb les plantes, amb la natura i amb el planeta. Viure així és tan …Continua llegint →JULIOL 27, 2019 · 

Què és l’amor?//What is love?//¿Qué es el amor?

Què és l’amor? el que és segur, és que és un sentiment és inesgotable però s’ha d’experimentar si és veritable va de dins cap a fora si deixem que ens …Continua llegint →ABRIL 26, 2019 · 

PROPERA Conferència,Marta Matarín 29/8/18 -19h.  “Conversa amb l’ésser: en base a: la culpa o a l’amor?”.

Benvolguts amics i amigues,Us informem de la propera conferència que donarà la Marta Matarín el dimecres 29 d’agost a les 19h. amb el títol “Conversa amb l’ésser: en base a:  la culpa …Continua llegint →AGOST 26, 2018 · 

El amor todo lo puede//The love conquers all// L’amor tot ho pot. 

Reflexión de la Semana    6 de mayo 2018      El amor todo lo puede El amor de Dios nos permite aceptarnos como somos y aceptar de igual manera la …Continua llegint →

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Juliol 12, 2021 by in Cocinando amor and tagged , , , , , , .
A %d bloguers els agrada això: