luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Arbre humà/Human tree/Árbol humano

Arbre humà

Cada persona, cada personalitat, és com un arbre fruiter. Un arbre així proporciona fruita i ofereix ombra; si és un arbre fort no serà atacat per cap plaga i ens podrem aixoplugar de la calor excessiva sense temor de quedar coberts d’insectes. D’igual forma, som aquest arbre que ofereix les especialitats que alberga en si mateix a tothom, com a fruita dolça i fresca, que fa feliç a qui la pren, i, també protecció de la companyia com a ombra d’un arbre frondós, a qui li calgui un moment de calma en mig dels tràfecs.
Si aquest arbre humà és fort, no escamparà la plaga de les queixes damunt de qui li demana ajuda, ni farà una muntanya d’un gra de sorra. L’arbre humà sempre serà ferm mentre constantment rebi la Llum del Sol (Déu), i l’aigua del coneixement de Déu.

Alucinarte Eventos – sonreír, festejar y disfrutar

Human tree

Each person, each personality, is like a fruit tree. Such a tree provides fruit and offers shade; if it is a strong tree, it will not be attacked by any plague and we can shelter from excessive heat without fear of being covered with insects. In the same way, we are that tree that offers the specialties that it houses in itself to all, such like a sweet and fresh fruit, which makes those who take it happy, and also protection of the company like a shade of a leafy tree, to those who need it a moment of calm in the middle of the hustle and bustle.
If this human tree is strong, it will not spread the plague of complaints on those who ask for its help, nor will it make a mountain out of a molehill. The human tree will always be firm as long as it constantly receives the Light of the Sun (God), and the water of the knowledge of God.

Árbol humano

Cada persona, cada personalidad, es como un árbol frutal. Un árbol así proporciona fruta y ofrece sombra; si es un árbol fuerte no será atacado por ninguna plaga y nos podremos cobijar del calor excesivo sin temor a quedar cubiertos de insectos. De igual forma, somos ese árbol que ofrece las especialidades que alberga en sí mismo a todos, como fruta dulce y fresca, que hace feliz a quien la toma, y, también protección de la compañía como sombra de un árbol frondoso , a quien necesite un momento de calma en medio de los ajetreos.
Si este árbol humano es fuerte, no esparcirá la plaga de las quejas sobre quien le pide ayuda, ni hará una montaña de un grano de arena. El árbol humano siempre será firme mientras constantemente reciba la Luz del Sol (Dios), y el agua del conocimiento de Dios.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: