luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Un poema de Nadal/A Christmas poem/Un poema de Navidad

Un poema que fa molts anys vaig escriure-A poem that I wrote many years ago-Un poema que hace muchos años escribí

1564dd311a71d77ac2ba11472905a09eNegra noche clara luna,

que iluminas la dulzura,

las tiernas manos de un niño,

dibujando en la negrura.

Amor, tierno amor respira,

toda la noche, toda la vida.

Blanca estrella anuncia ya, 

que el amor puro ha nacido.

El Nadal és una celebració de llum, d’amor, d’esperit, de puresa, vinculat a l’església catòlica. Però va molt més enllà de fronteres, costums, tradicions, litúrgia.., perquè és un dia per ser millors persones. Això abarca tota la humanitat, i seria meravellós que, tan bons sentiments desperta el Nadal als cors de la gent, els féssim costum diari, els practiquéssim cada dia. Les preocupacions resten ales a l’ànima. Es tracta de contemplar-les com un episodi més de la història de la nostra vida. Si retalléssim i llancéssim els problemes, situacions adverses, penes i amargures.., la vida seria incomplerta. Seria com si estiguéssim censurant el guió d’una obra, el guió de la nostra vida. En aquest món, tal com està ara.., en podem dir un món dual, per tant, hi hauran plors i rialles. Fem que els plors siguin molt curts. Fem que les rialles ho acaparin tot. 🎄FELIÇ DIA DE NADAL CADA DIA!!🎄

df6508998702d6f58c099e95a5655359Christmas is a celebration of light, love, spirit, purity, linked to the Catholic Church. But it goes far beyond borders, customs, traditions, liturgy.., because it is a day to be better people. This encompasses all humanity, and it would be wonderful if, such good feelings Christmas awakens in people’s hearts, we made them a daily custom, we practiced them every day. Worries take wings away from the soul. It is about contemplating them as one more episode in the history of our lives. If we cut out and throw away the problems, adverse situations, sorrows and bitterness.., life would be incomplete. It would be as if we were censoring the script of a play, the script of our life. In this world, as it is now.., we can call it a dual world, therefore there will be tears and laughter. Let’s keep the weepings very short. Let’s make the laughs take over everything. 🎄HAPPY CHRISTMAS EVERY DAY !! 🎄

bcd97977aec6c6858e13033cdbbe95e0La Navidad es una celebración de luz, de amor, de espíritu, de pureza, vinculada a la iglesia católica. Pero va mucho más allá de fronteras, costumbres, tradiciones, liturgia… porque es un día para ser mejores personas. Esto abarca a toda la humanidad, y sería maravilloso que, tan buenos sentimientos despierta la Navidad en los corazones de la gente, los hiciéramos costumbre diaria, los practicáramos todos los días. Las preocupaciones restan alas al alma. Se trata de contemplarlas como un episodio más de la historia de nuestra vida. Si recortáramos y arrojáramos los problemas, situaciones adversas, penas y amarguras.., la vida sería incompleta. Sería como si estuviéramos censurando el guion de una obra, el guion de nuestra vida. En este mundo, tal y como está ahora.., podemos llamarlo un mundo dual, por tanto, habrá lloros y risas. Hagamos que los llantos sean muy cortos. Hagamos que las risas lo acaparen todo. 🎄FELIZ DÍA DE NAVIDAD CADA DÍA!!🎄

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: