luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La certesa/The certainty/La certeza

⛵Sota un cel sobre un mar i al mig un vaixell petit travessant corrents subaquàtiques que el podrien desviar malgrat la seva empenta, tot i així, segueix, igual com segueix quí es proposa travessar l’oceà de dubtes que l’han separat de Déu, perquè té la força de la fe que no és cega, provinent de la certesa al seu cor.

⛵Under a sky over a sea and in the middle a small boat crossing underwater currents that could divert it despite its thrust, even so, it continues, as does someone who intends to cross the ocean of doubts that have separated him from God, because he has the strength of faith that is not blind, coming from the certainty in his heart.

⛵Bajo un cielo sobre un mar y en medio un barco pequeño atravesando corrientes subacuáticas que podrían desviarlo a pesar de su empuje, aun así, sigue, al igual que sigue quien se propone atravesar el océano de dudas que le han separado de Dios, porque tiene la fuerza de la fe que no es ciega, proveniente de la certeza en su corazón.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: