luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Agraïment/Gratitude/Agradecimiento

🤍.L’amor de Déu us dóna tanta felicitat que si us perdeu en aquest amor tan sols per un segon oblidareu els diferents tipus de patiment i començareu a gronxar-vos en el gronxador de la felicitat per sempre🤍God’s love gives you so much happiness that if you lose yourself in this love even for a second you will forget the different kinds of suffering and start swinging on the swing of happiness forever🤍El amor de Dios os da tanta felicidad que si os perdéis en este amor siquiera por un segundo olvidareis los distintos tipos de sufrimiento y empezareis a columpiaros en el columpio de la felicidad para siempre.

Agraïment
Gratitude/Agradecimiento
El més profund agraïment a Ell que ha fet fer un gir de 360º al rumb de la meva vida. Cada dia comparo els sentiments del cor d’abans i de després que aquest Pare amorós despertés la meva ànima. Avui només expreso aquest agraïment.
Om shanti
The deepest gratitude to Him who has given a 360º turn to the direction of my life. Every day I compare the feelings of the heart before and after this loving Father awakened my soul. Today I only express that gratitude.
Om shanti
El más profundo agradecimiento a Él que ha dado un giro de 360º al rumbo de mi vida. Cada día comparo los sentimientos del corazón de antes y después de que este Padre amoroso despertara mi alma. Hoy sólo expreso ese agradecimiento.
Om shanti

💖Raja Ioga instrument del canvi. 💖Raja Yoga change’s instrument. 💖Raja Yoga instrumento del cambio

✨CURSO RAJA YOGA ON LINE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: