luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

2 minuts per meditar/2 minutes meditating/2 minutos para meditar

Mirem el cel emboirat i no dubtem que darrera hi ha el sol…….. Hem sentit la seva escalfor……. Hem notat la fredor quan no arriben els seus rajos……. Tenim la fe de que sempre tornarà a brillar…… Aquesta fe ve de l’experiència……. Igualment…… Qui creu en Déu……. Te la fe de l’experiència, tal com passa amb el sol…… Si hi ha fe……. Tot és possible…… Fins i tot creure en Déu, el Sol de la humanitat…….

We contemplate the sky full of clouds and we do not doubt that the sun is behind… We have felt its heat… We have noticed the cold when its rays do not reach… We have the faith of that will always shine again….. This faith comes from experience….. Likewise… Whoever believes in God… Has the faith of experience, just as it happens with the sun….. If there is faith…… Everything is possible….. Even believing in God, the Sun of humanity…….

Contemplamos el cielo lleno de nubes y no dudamos que detrás está el sol……. Hemos sentido su calor…… Hemos notado el frío cuando no llegan sus rayos…… Tenemos la fe de que siempre volverá a brillar….. Esta fe proviene de la experiencia….. Igualmente…… Quien cree en Dios…… Tiene la fe de la experiencia, tal como ocurre con el sol….. Si hay fe…… Todo es posible….. Incluso creer en Dios, el Sol de la humanidad…….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: