luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Quan hi ha amor/When there is love/Cuando hay amor

🪔 El fil de frases que brollen des del cor, son com cançons que acaronen l’ànima. Nascudes d’una llavor d’amor per a reconciliar sentiments, Te les ofereixo a Tu, Déu meu, que li has donat sentit a la vida. Si en una vida anterior Et vaig prometre: “-Quan vinguis Et pertanyeré!”, s’ha fet realitat. Tu Ets aquí i jo vull venir amb Tu allà on em duguis, i, si encara m’haig de quedar, ho faré tan bé com pugui. 🪔 The thread of phrases that spring from the heart are like songs that caress the soul. Born from a seed of love to reconcile feelings, I offer them to You, my God, who has given meaning to life. If in a previous life I promised You: “-When You come, I will belong to You!”, it has come true. You are here and I want to come with You wherever You take me, and if I still have to stay, I will do it my best. 🪔 El hilo de frases que brotan desde el corazón, son como canciones que acarician el alma. Nacidas de una semilla de amor para reconciliar sentimientos, Te las ofrezco a Ti, Dios mío, que Le has dado sentido a la vida. Si en una vida anterior Te prometí: “-Cuando vengas ¡Te perteneceré!”, se ha hecho realidad. Tú Estás aquí y yo quiero venir contigo allá donde me lleves, y, si todavía tengo que quedarme, lo haré lo mejor posible.

🪔 El fil de frases que brollen des del cor, son com cançons que acaronen l’ànima. Nascudes d’una llavor d’amor per a reconciliar sentiments, Te les ofereixo a Tu, Déu meu, que li has donat sentit a la vida. Si en una vida anterior Et vaig prometre: “-Quan vinguis Et pertanyeré!”, s’ha fet realitat. Tu Ets aquí i jo vull venir amb Tu allà on em duguis, i, si encara m’haig de quedar, ho faré tan bé com pugui.

🪔 The thread of phrases that spring from the heart are like songs that caress the soul. Born from a seed of love to reconcile feelings, I offer them to You, my God, who has given meaning to life. If in a previous life I promised You: “-When You come, I will belong to You!”, it has come true. You are here and I want to come with You wherever You take me, and if I still have to stay, I will do it my best.

🪔 El hilo de frases que brotan desde el corazón, son como canciones que acarician el alma. Nacidas de una semilla de amor para reconciliar sentimientos, Te las ofrezco a Ti, Dios mío, que Le has dado sentido a la vida. Si en una vida anterior Te prometí: “-Cuando vengas ¡Te perteneceré!”, se ha hecho realidad. Tú Estás aquí y yo quiero venir contigo allá donde me lleves, y, si todavía tengo que quedarme, lo haré lo mejor posible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: