luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Intenció de corregir-se/Intention to correct/Intención de corregirse

Per poder arreglar allò que no està bé, és essencial adonar-se que allò està malament.

🪔Continueu corregint el que està malament.

Parlant de la forma de pensar i de fer, cal fer una introversió de bona fe i captar el que no va bé en el que pensem i fem. No es tracta de corregir als altres, que és el més fàcil. Si anem a reflexionar sobre què fem i com ho fem, ens adonarem que la principal causa del nostre comportament ve de la forma de pensar. No ens han ensenyat que la llavor de tota manera de fer en una societat és com es pensa.
Si volem una societat sana, hem de començar a corregir-nos cada un de nosaltres en la intimitat dels pensaments. Necessitem aquest coratge.

In order to fix what is wrong, it is essential to realize what it is wrong.

Keep correcting what is wrong.

Speaking of the way of thinking and doing, it is necessary to make an introversion in good faith and grasp what is not going well in what we think and do. It is not about correcting others, which is the easiest. If we are going to reflect on what we do and how we do it, we will realize that the main cause of our behavior comes from the way we think. We have not been taught that the seed of all forms of doing in a society is as it is thought.
If we want a healthy society, we must begin to correct each one of us in the intimacy of our thoughts. We need that courage

Para poder arreglar lo que no está bien, es esencial darse cuenta de que eso está mal.

Continuad corrigiendo lo que está mal.

Hablando de la forma de pensar y de hacer, es necesario hacer una introversión de buena fe y captar lo que no va bien en lo que pensamos y hacemos. No se trata de corregir a otros, que es lo más fácil. Si vamos a reflexionar sobre qué hacemos y cómo lo hacemos, nos daremos cuenta de que la principal causa de nuestro comportamiento viene de la forma de pensar. No nos han enseñado que la semilla de todas formas de hacer en una sociedad es como se piensa.
Si queremos una sociedad sana, debemos empezar a corregirnos cada uno de nosotros en la intimidad de los pensamientos. Necesitamos ese coraje.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: