luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Pensament per a qui parteix i pel qui es queda/Thought for those who leave and for those who stay/Pensamiento para quien parte y para quien se queda

Una amiga ahir em va dir que la seva mare estava propera a partir. Em demanava si els podia enviar a les dues bons desitjos de pau perquè el procés estigués ple de tranquil·litat. Ella és conscient que els pensaments intensos arriben com arriben a les vores les ones que provoca un còdol en caure a les aigües d’un estany. Li vaig dir: -em sap greu amiga meva, us tindré totes dues en les meves meditacions. Espero que tot us vagi molt suau i amorós. Tingues present al teu Pare de més enllà d’aquest món i recorda-li a la teva mami, si està conscient i sinó també, que Déu té els seus braços oberts a qui El tingui en la seva ment precisament en aquests moments.
Una abraçada plena de llum per a totes dues. Om shanti.
Som ànimes en un cos que canvia però l’ànima segueix el seu proper camí.

A friend told me yesterday that her mother was about to depart. She asked me if I could send to both good wishes for peace so that the process would be full of tranquility. She is aware that intense thoughts arrive like the ripples caused by a pebble falling into the waters of a pond. I told her: -I’m sorry very much my friend, I will have you both in my meditations. I hope everything goes very smooth and loving. Keep in mind your Father from beyond this world and remind your mom, if she is aware and anyway too, that God has His arms open to whoever has Him in their mind precisely at this time.
A hug full of light for both of you. Om shanti.
We are souls in a body that changes but the soul follows its next path.

Una amiga ayer me dijo que su madre estaba próxima a partir. Me pedía si podia mandarles a las dos buenos deseos de paz para que el proceso estuviera lleno de tranquilidad. Ella es consciente de que los pensamientos intensos llegan como llegan a los bordes las ondas que provoca un guijarro al caer en las aguas de un estanque. Le dije: -me sabe mal amiga mía, os tendré a ambas en mis meditaciones. Espero que todo os vaya muy suave i amoroso. Ten presente a tu Padre de más allá de este mundo y recuérdale a tu mami, si está consciente i sino también, que Dios tiene sus brazos abiertos a quién Le tenga en su mente precisamente en estos momentos.
Un abrazo lleno de luz para las dos. Om shanti.
Somos almas en un cuerpo que cambia però el alma sigue su próximo camino.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: