luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Fàcil felicitat/Easy happiness/Fácil felicidad

Desitjo de tot cor que hom pugui ser internament tan feliç com jo.

És tan fàcil ser feliç…!

Ara, que tanta gent ha deixat per impossible la felicitat.., ara que hi ha tanta confusió pel que significa felicitat.., imagino que aquella afirmació soni fals o com a mínim es prengui com a un desafiament.

Imagineu una felicitat interior constant…
Un estat de benestar interior continu o, si més no, intermitent, depenent de si es recorda que aquesta felicitat rau sempre a punt a dins de si mateix per connectar amb ella i fer que emergeixi al cor i a la ment.
Aquesta felicitat fàcil es desperta estudiant Raja Ioga; així de clar. Ja que la mateixa paraula dóna la clau del perquè es fa possible.

Raja= Rei, i, Ioga= unió, connexió, la qual cosa té 2 derivacions: connecto amb el sobirà que sóc (amo de mi mateix), i connecto amb el Sobirà, Déu, portador de felicitat infinita.

Quan conec mínimament aquest Ésser tan amorós, ja he establert un vincle d’amor que em permet ser-ne un company. Aleshores, la felicitat esdevé un tresor i un dret que no depèn de res exterior a mi i accessible en tot moment. Fins i tot puc ser feliç internament encara que s’ensorri el món al meu voltant. 🧡… Curs online de Raja Ioga …🧡

I wish with all my heart that one can be internally as happy as I am.

It’s so easy to be happy…!

Now that so many people have leave happiness for impossible…, now that there is so much confusion about what happiness means…, I imagine that statement sounds false or at least is taken as a challenge.

Imagine a constant inner happiness…
A state of inner well-being that is continuous or, at least, intermittent, depending on whether one remembers that this happiness is always ready within oneself to connect with it and make it emerge in the heart and in the mind.
This easy happiness is awakened by studying Raja Yoga; so clear. Since the same word gives the key to why it becomes possible.

Raja= King, and Yoga= Union, Connection, which has 2 derivations: I connect with the sovereign that I am (owner of myself), and I connect with the Sovereign, God, bearer of infinite happiness.

When I minimally know this loving Being, I have already established a bond of love that allows me to be a companion. Then, happiness becomes a treasure and a right that does not depend on anything external to me and is accessible at all times. I can even be happy internally although if the world around me collapses. 🧡… Brahma Kumaris UK …🧡

Deseo de todo corazón que uno pueda ser internamente tan feliz como yo.

¡Es tan fácil ser feliz…!

Ahora, que tanta gente ha dejado por imposible la felicidad.., ahora que hay tanta confusión por lo que significa felicidad.., imagino que aquella afirmación suene falso o al menos se tome como un desafío.

Imaginad una felicidad interior constante…
Un estado de bienestar interior continuo o, al menos, intermitente, dependiendo de si se recuerda que esta felicidad está siempre lista dentro de sí mismo para conectar con ella y hacer que emerja en el corazón y en la mente.
Esta felicidad fácil se despierta estudiando Raja Yoga; así de claro. Puesto que la misma palabra da la clave del porqué se hace posible.

Raja= Rey, y, Yoga= Unión, Conexión, lo que tiene 2 derivaciones: conecto con el soberano que soy (dueño de mí mismo), y conecto con el Soberano, Dios, portador de felicidad infinita.

Cuando conozco mínimamente a este Ser tan amoroso, ya he establecido un vínculo de amor que me permite ser un compañero. Entonces, la felicidad se convierte en un tesoro y un derecho que no depende de nada exterior a mí y accesible en todo momento. Incluso puedo ser feliz internamente aunque se derrumbe el mundo a mi alrededor. 🧡… Curso online de Raja Yoga …🧡

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: