luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

ETERNITAT/ETERNITY/ETERNIDAD

Reflexió de la Setmana  13 de novembre de 2022 

Week Reflection November 13,  2022 

El començament i el final del nostre camí és l’estat del “jo sóc”, sense preguntes, dubtes, confusió ni dualitat; sense estranyesa, només “ser”, respecte per un mateix, seguretat, cap necessitat de provar alguna cosa a algú, cent per cent pura “energia del jo”, sense barrejar amb algú o alguna cosa més. Sense ombres, sense grisos, sense incerteses, en completa claredat i equilibri. Veritat indestructible, eterna.
Plató va dir que qui sigui capaç de trobar el camí al límit de l’ara, entreveurà l’eternitat. Atès que el meu cos no durarà més de cent anys, aleshores l’eternitat ha de ser una cosa immaterial, que no s’entreveu amb els ulls físics. Aquí és on entra el terme “tercer ull” o visió divina.
Com més ens connectem amb les subtileses de l’ànima o de l’ésser, més comencem a parar-hi atenció i veure el delicat món del pensament i l’energia. Un cop ho aconseguim, ens resten uns quants pensaments per experimentar allò que anhelem: experiències com l’amor, la pau, la felicitat, el poder, la veritat, la satisfacció, el goig.

The beginning and the end of our path is the state of “I am”, without questions, doubts, confusion or duality; no strangeness, just “being”, self-respect, security, no need to prove something to someone, one hundred percent pure “energy of I”, not mixed with anyone or anything else. Without shadows, without grays, without uncertainties, in complete clarity and balance. Indestructible, eternal truth.
Plato said that whoever is able to find the way to the edge of now, will glimpse eternity. Since my body will not last more than a hundred years, then eternity must be something immaterial, not glimpsed with physical eyes. This is where the term “third eye” or divine vision comes in.
The more we connect with the subtleties of the soul or being, the more we begin to pay attention and see the delicate world of thought and energy. Once we achieve it, we have a few thoughts left to experience what we long for: experiences like love, peace, bliss, power, truth, satisfaction, joy.

Reflexión de la Semana  13 de noviembre 2022 

El comienzo y el final de nuestro camino es el estado del “yo soy”, sin preguntas, dudas, confusión ni dualidad; sin extrañeza, solo “ser”, respeto por uno mismo, seguridad, ninguna necesidad de probarle algo a alguien, ciento por ciento pura “energia del yo”, sin mezclar con alguien o algo más. Sin sombras, sin grises, sin incertidumbres, en completa claridad y equilibrio. Verdad indestructible, eterna.
Platón dijo que quien sea capaz de encontrar el camino al filo del ahora, atisbará la eternidad. Dado que mi cuerpo no durará más de cien años, entonces la eternidad debe ser algo inmaterial, que no se vislumbra con los ojos físicos. Aquí es donde entra el término “tercer ojo” o visión divina.
Mientras más nos conectamos con las sutilezas del alma o del ser, más comenzamos a prestarle atención y ver el delicado mundo del pensamiento y la energía. Una vez que lo logramos, nos restan unos pocos pensamientos para experimentar aquello que anhelamos: experiencias como el amor, la paz, la dicha, el poder, la verdad, la satisfacción, el gozo.

Copyright © 2016 Asociación Espiritual Mundial Brahma Kumaris
C/Porta 9, Barcelona 08016
T. 34 93 4877667 –Web nacional:  www.brahmakumaris.es
Web internacional: www.brahmakumaris.org
Blog: brahmakumarisbarcelona.blogspot.com.es
Facebook: www.facebook.com/brahmakumarisbarcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: