luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La llavor del canvi/The seed of change/La semilla del cambio

Tenint en compte la possibilitat de la existència de Déu, estem obrint la porta a tenir en compte la nostra autèntica naturalesa que forma el nucli de la nostra pròpia personalitat. Déu és una ànima.., i si som els Seus fills.., també som ànimes.

SLOGAN: Adopteu la promesa de l’estat de consciència de l’ànima i les actituds es transformaran.

S’ha assegurat que la gent no pot canviar i això és una asseveració que té un bon fonament, el de l’experiència. Si res canvia de dins nostre, res pot canviar de la nostra actitud. Però quan la consciència s’obre a la existència de Déu, entenent la Seva gran naturalesa i comprenent que Ell crea la consciència dels qui l’accepten, podem entendre que som fills d’Ell. Com que es diu que els fills s’assemblen als pares Li podem fer la promesa de entendre la nostra pròpia naturalesa emmirallant-nos amb Ell: si Ell és una ànima.., nosaltres igual, no? Aquesta és la llavor del canvi.

By considering the possibility of God’s existence, we are opening the door to consider our true nature that forms the core of our own personality. God is a soul.., and if we are His children.., we are also souls.

SLOGAN: Embrace the promise of the state of soul consciousness and attitudes will be transformed.

It has been ensured that people cannot change and this is an assertion that has a good foundation, that of experience. If nothing changes from within, nothing can change our attitude. But when the conscience opens up to the existence of God, understanding His great nature and understanding that He creates the conscience of those who accept Him, we can understand that we are His children. Since it is said that children resemble their parents, we can promise Him we understand our own nature by mirroring ourselves with Him: if He is a soul…, so are we, right? This is the seed of change.

Al considerar la posibilidad de la existencia de Dios, estamos abriendo la puerta para considerar nuestra verdadera naturaleza que forma el núcleo de nuestra propia personalidad. Dios es un alma.., y si somos sus hijos.., también somos almas.

SLOGAN: Abraza la promesa del estado de conciencia del alma y las actitudes se transformarán.

Se ha asegurado que las personas no pueden cambiar y esta es una afirmación que tiene un buen fundamento, el de la experiencia. Si nada cambia desde adentro, nada puede cambiar nuestra actitud. Pero cuando la conciencia se abre a la existencia de Dios, comprendiendo Su gran naturaleza y comprendiendo que Él crea la conciencia de quienes Le aceptan, podemos comprender que somos Sus hijos. Ya que se dice que los hijos se parecen a sus padres, podemos prometerle entender nuestra propia naturaleza al reflejarnos en Él: si Él es un alma…, nosotros también, ¿no? Esta es la semilla del cambio.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: