luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Fe en la humanitat//Faith in humanity//Fe en la humanidad

Fe en la humanitat

El pitjor que tenim els éssers humans és l’arrogància de ser portadors de la veritat, i, el millor que tenim és la compassió. La compassió ve d’un amor profund que ens ha fet persistir i sobreviure com a humanitat. Però la veritat que es defensa amb armes és totalment contradictòria com ho és fer la guerra per la pau.
El món nostre no sempre ha estat dual. Al principi del cicle dels 5000 anys, durant 2500 anys, hi ha només amor, saviesa i una puresa que no ens podem ni imaginar. Quan comença la segona meitat del cicle.., la balança comença a tenir dos braços: en l’un hi ha tot el millor que tenim a dins encara, i en l’altre, la part fosca comença a afegir-hi pes. Al pas del temps la balança comença a decantar-se cap a equilibrar ambdós pesos, i és llavors quan el món es pot dir que és dual (bé i mal). En aquests moment el pes està totalment desequilibrat; ara gairebé no es pot dir un món dual.
Tot i que el món d’ara és molt menys dual que ho era fa 500 anys.., la compassió ens manté la fe en la humanitat.

Faith in humanity

The worst thing we have as human beings is the arrogance of being bearers of the truth, and the best thing we have is compassion. Compassion comes from a deep love that has made us persist and survive as humanity. But the truth that is defended with weapons is totally contradictory as is making war for peace.
Our world has not always been dual. At the beginning of the 5000 year cycle, for 2500 years, there is only love, wisdom and a purity that we cannot even imagine. When the second half of the cycle begins.., the scale begins to have two arms: in one there is all the best that we still have inside, and in the other, the dark part begins to add weight. Over time the scales begin to tip towards balancing both weights, and that’s when the world can be said to be dual (good and evil). At the moment the weight is totally unbalanced; now you can hardly call it a dual world.
Although today’s world is much less dual than it was 500 years ago…, compassion keeps our faith in humanity.

Fe en la humanidad

Lo peor que tenemos como seres humanos es la arrogancia de ser portadores de la verdad, y lo mejor que tenemos es la compasión. La compasión nace de un amor profundo que nos ha hecho persistir y sobrevivir como humanidad. Pero la verdad que se defiende con las armas es totalmente contradictoria como lo es hacer la guerra por la paz.
Nuestro mundo no siempre ha sido dual. Al comienzo del ciclo de 5000 años, durante 2500 años, solo hay amor, sabiduría y una pureza que ni siquiera podemos imaginar. Cuando empieza la segunda mitad del ciclo…, la balanza empieza a tener dos brazos: en uno está todo lo mejor que aún nos queda dentro, y en el otro, la parte oscura empieza a añadir peso. Con el tiempo, la balanza comienza a inclinarse hacia el equilibrio de ambos pesos, y es entonces cuando se puede decir que el mundo es dual (bueno y malo). De momento el peso está totalmente desequilibrado; ahora difícilmente puedes llamarlo un mundo dual.
Aunque el mundo de hoy es mucho menos dual de lo que era hace 500 años…, la compasión mantiene nuestra fe en la humanidad.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: