luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

(1)Obnubilació//(1)”Obnubilation”//(1)Obnubilación

En molts moments, de segur, hem estat en un estat d’obnubilació, o sigui, en una consciència on crèiem que era correcte allò que pensàvem o fèiem, però en realitat hi havia alguna influència que no deixava pensar o fer adequadament.

PUNT: Ser Maiavi iogui (ioguis sota influència de Maia) i Maiavi gyani (tenir coneixement influenciats per Maia) fa que un s’allunyi del seny diví.

Un seny o un judici diví és una estat de claredat mental que no està influït per les circumstàncies o per un estat d’emboirament mental temporal d’un mateix. Reconèixer que no s’està pensant o prenent decisions adequades ens pot estalviar molts mals karmes. Per això és tan necessari avui dia practicar meditació, l’estat de concentració de la ment, per «controlar positivament” mantenir-se en un estat de benestar malgrat les circumstàncies.

(1) Adopció del terme mèdic

At many times, for sure, we have been in a state of “obnubilation”, that is, in a consciousness where we believed that what we thought or did was correct, but in reality there was some influence that prevented us from thinking or doing properly.

POINT: Being a Mayavi yogi (yogis under the influence of Maya) and Mayavi gyani (having knowledge influenced by Maya) makes one move away from divine reasoning.

Sanity or divine judgment is a state of mental clarity that is not influenced by circumstances or by a ownself state of temporary cloudiness of one’s mind. Recognizing that one are not thinking or making appropriate decisions can save us a lot of bad karma. This is why it is so necessary nowadays to practice meditation, the state of concentration of the mind, “to positively control” staying in a state of well-being despite the circumstances.

(1) Adoption of the medical term

En muchas ocasiones, seguro, hemos estado en un estado de “obnubilación”, es decir, en una conciencia en la que creíamos que lo que pensábamos o hacíamos era correcto, pero en realidad había alguna influencia que nos impedía pensar o hacer. adecuadamente.

PUNTO: Ser un yogui Mayavi (yoguis bajo la influencia de Maya) y Mayavi gyani (tener conocimiento influenciado por Maya) hace que uno se aleje del razonamiento divino.

El razonamiento o juicio divino es un estado de claridad mental que no está influenciado por las circunstancias o por un estado de nublamiento temporal de la mente de uno mismo. Reconocer que uno no está pensando o tomando las decisiones adecuadas puede ahorrarnos mucho mal karma. Por eso es tan necesario hoy en día practicar la meditación, el estado de concentración de la mente, “controlar positivamente” el permanecer en un estado de bienestar a pesar de las circunstancias.

(1) Adopción del término médico

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: