luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Entrebancs/Obstacles//Obstáculos

Entrebancs

Alguna vegada, de segur que ens deu d’haver passat a tots, de sobte una munió d’entrebancs i dificultats de tota mena: salut, familiar, feina, gestions.., etc. se’ns llancen al damunt, i ens sentim aclaparats i tot se’ns fa difícil.

SLOGAN: Per fer-se fort i madur, considereu les proves com un bon senyal i romangueu feliços.

Hi han temporades difícils.., però és com una línia de temps que comença i acaba.., i després, en vindrà una altra tongada. Mentre tant, entre etapes conflictives tenim un respir i agafem forces per la propera. Tot això forma part del tarannà de la vida en aquest món dual. Però hi ha alguna cosa bona en tot plegat.., i és que, si no ens deixem endur per la desesperació, esdevenim més forts i madurs i això ens fa viure més bé, més tranquils i així tampoc escampem més vibracions negatives en aquest món. I el bon senyal de experimentar dificultats és que tot allò serveix, també, per «rentar» Karma; per tant, feliços! Ens n’anirem d’aquí més lleugers.

Obstacles

At some point, it must have happened to all of us, suddenly a bunch of obstacles and difficulties of all kinds: health, family, work, management…, etc. they throw themselves at us, and we feel overwhelmed and everything becomes difficult for us.

SLOGAN: To become strong and mature, consider trials as a good sign and stay happy.

There are difficult seasons.., but it’s like a timeline that starts and ends.., and then another batch will come. Meanwhile, between conflicting stages we have a breather and gather strength for the next one. All this is part of the nature of life in this dual world. But there is something good in all of it… and that is, if we don’t get carried away by despair, we become stronger and more mature and that makes us live better, calmer and so we don’t spread more negative vibrations in this world . And the good sign of experiencing difficulties is that everything, also, serves to “wash” Karma; therefore, happy! We’ll leave here lighter.

Obstáculos

En algún momento, nos ha debido pasar a todos, de repente un montón de obstáculos y dificultades de todo tipo: salud, familia, trabajo, gestión…, etc. se nos echan encima, y nos sentimos desbordados y todo se vuelve difícil para nosotros.

SLOGAN: Para hacerse fuerte y maduro, considerad las pruebas como una buena señal y permaneced felices.

Hay temporadas difíciles.., pero es como una línea de tiempo que comienza y termina.., y luego vendrá otra tanda. Mientras tanto, entre etapas conflictivas tenemos un respiro y tomamos fuerzas para la siguiente. Todo esto es parte de la naturaleza de la vida en este mundo dual. Pero hay algo bueno en todo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: