luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

“La Guerra del MAHABHARATA”//”MAHABHARATA’S War”

95631-mahabharata_war

Els Brahma Kumaris estem en aquest camp de batalla, en aquesta “guerra”.

PUNTS 10/11/2017: *Déu va establir el paradís, però això no va ser qüestió d’una guerra física (la Guerra del Mahabharat). Ell ens capacità per a conquerir a Maya. Degut a no entendre aquests secret, han mostrat una guerra entre dimonis i deitats. En realitat, això no succeeix. El Pare diu: Al conèixer-me arribareu a conèixer-ho tot. Tanmateix els quins no es fan conscients de l’ànima, no poden embeure res.*

La guerra a què fa referència el Gita, es la guerra espiritual, interior, de la humanitat, en aquests temps en que ara estem, contra els vicis, contra la corrupció de l’anima, per poder tornar a ser com al principi, quan els éssers humans no eren viciosos ni corruptes. Ara ja es reconeix que l’infern no existeix “allà a sota” sinó que és aquí, a la superfície. Si això es l’infern, nosaltres en som els residents, o sigui, els dimonis. D’aquí ve la metàfora de la guerra entre dimonis i deitats anotat al Gita: estem lluitant amb nosaltres mateixos, perquè, de ser “dimonis” ens volem tornar a convertir en “deitats” Això ho aconseguim amb el Raja Ioga que Déu ens està ensenyant ara; aquest és el paradís que Déu està establint en la nostra manera de comportar-nos. Aquesta és la “guerra” de Déu; l’altra, la de les bombes, l’estableixen els éssers humans.


The Brahma Kumaris we are in this battlefield, in this “war”.

POINTS 10/11/2017: *God established paradise, but this was not a matter of a physical war (the Mahabharat War). He trained us to conquer Maya. Due to not understanding this secret, they have shown a war between demons and deities. Actually, this does not happen. The Father says: By knowing me you will come to know everything. However, those who do not become conscious of the soul can not imbibe anything.*

The war referred to in the Gita is the inner, spiritual war of humanity, in these times in which we are now, against the vices, against the corruption of the soul, in order to be able to return to being as at the beginning, when the beings human beings were not vicious or corrupt. Now it is recognized that hell does not exist “down there” but it is here, on the surface. If this is hell, we are the residents, that is, the demons. Hence the metaphor of the war between devils and deities recorded in the Gita: we are fighting with ourselves, because, if we are “demons” we want to turn again into “deities” We achieve this with the Raja Yoga that God is teaching us now; This is the paradise that God is establishing in our way of behaving. This is God’s “war”; the other, that of bombs, is established by human beings.


Los Brahma Kumaris estamos en este campo de batalla, en esta “guerra”.

PUNTOS 10/11/2017: *Dios estableció el paraíso, pero esto no fue cuestión de una guerra física (la Guerra del Mahabharat). Él nos capacitó para conquistar a Maya. Debido a no entender este secreto, han mostrado una guerra entre demonios y deidades. En realidad, esto no sucede. El Padre dice: Al conocerme llegaréis a conocerlo todo. Sin embargo quienes no se hacen conscientes del alma, no pueden embeber nada.*

La guerra a que se refiere el Gita, es la guerra espiritual, interior, de la humanidad, en estos tiempos en que ahora estamos, contra los vicios, contra la corrupción del alma, para poder volver a ser como al principio, cuando los seres humanos no eran viciosos ni corruptos. Ahora ya se reconoce que el infierno no existe “allá abajo” sino que es aquí, en la superficie. Si esto es el infierno, nosotros somos los residentes, o sea, los demonios. De ahí la metáfora de la guerra entre demonios y deidades anotado el Gita: estamos luchando con nosotros mismos, porque, de ser “demonios” queremos volver a convertirnos en “deidades” Esto lo logramos con el Raja Yoga que Dios nos está enseñando ahora; este es el paraíso que Dios está estableciendo en nuestra manera de comportarnos. Esta es la “guerra” de Dios; la otra, la de las bombas, la establecen los seres humanos.om shanti2 comments on ““La Guerra del MAHABHARATA”//”MAHABHARATA’S War”

 1. Numbers
  gener 5, 2018

  Many thanks for writing this great top quality articles.
  The information in this material confirms my perspective and you actually laid it
  out well. I could never have written an article this good.

  M'agrada

 2. Retroenllaç: Homepage

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: